Adjudicada la concessió del bar del camp de Boqueres (Almassora) per 7.200 euros i quatre anys

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat la concessió temporal del bar dels camps de futbol de Boqueres per 7.200 euros anuals durant quatre anys a una veïna de la localitat. El negoci va obrir ahir les seues portes després de la finalització del contracte anterior i la licitació del nou plec. L’immoble de propietat municipal està situat en un edifici independent dins del recinte esportiu, en el número 70 del carrer Boqueres.

La junta de govern va aprovar aquest document el 2 d’octubre per a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província tres dies després. A partir d’aqueix moment es va obrir el termini de presentació d’ofertes, la revisió de la documentació aportada pels interessats i l’adjudicació definitiva a l’oferta més avantatjosa, que prevalia l’equipament enfront del projecte d’explotació i, en últim terme, la proposta econòmica.

Així, els interessats van incloure en el document del projecte d’explotació les iniciatives soci-culturals enfocades a usuaris de les instal·lacions esportives per a dinamitzar el recinte, una de les peticions de l’Ajuntament d’Almassora. Per açò en la seua oferta havien d’adjuntar amb detall el nombre d’iniciatives soci-culturals propostes al llarg de l’any (indicant l’horari de les mateixes i la seua durada), una descripció de l’organització en la prestació del servei (atenent als serveis oferits o disponibles) i l’horari d’obertura setmanal, així com els dies d’obertura anuals.

D’altra banda, cada proposta va haver d’arreplegar un apartat específic sobre equipament: qualitat (taules, cadires i tamborets), estris (coberteria, cristalleria, vaixelles, paelles, cassons…) i aparells de cuina (cuina, planxa, fregidora i altres electrodomèstics) aportats per a l’explotació del servei conforme a les necessitats previstes.

Després de la signatura de l’adjudicació aquesta mateixa setmana, la nova gestora del local es compromet a mantenir en perfectes condicions higiènic-sanitàries tant l’interior de les instal·lacions com les zones exteriors i adjacents a la mateixa. En cas contrari, ho realitzarà l’Ajuntament amb càrrec al seu titular temporal. Davant tres amonestacions per falta de neteja i decoro, el consistori podrà rescindir el contracte unilateralment.

lexus

No hay comentarios