Exito en los cursos del Servei Municipal d’Esports de Borriana

La inscripció del tercer trimestre ha superat les expectatives completant gairebé tots els grups oferts

El Servei Municipal d’Esports ha iniciat les activitats del tercer trimestre dels cursos aquàtics i en sec per a menuts i adults a la Piscina Municipal. Més de 1.500 usuaris participen setmanalment a les activitats municipals, el que significa que han tingut molt bona acollida, i pràcticament tots els grups s’han completat.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha mostrat la seva satisfacció per l’acceptació dels veïns i veïnes de Borriana en els serveis que es realitzen des de la piscina municipal. Es tracta d’una oferta de gairebé 60 activitats diferents dirigides a tot tipus de públic amb l’objectiu que no siga una problema la pràctica de l’esport a la ciutat.

El passat dissabte 1 d’abril van començar els cursets de la piscina, i dilluns l’esport escolar corresponent al tercer trimestre.

El SME ha ofertat fins a 35 cursets dirigits als més menuts, i 10 per als adults en aigua. D’aquesta manera, hi ha cursets des d’iniciació a la natació, aquafitness, salut per a l’aigua, aquaeròbic, natació per a embarassades, etc.

D’altra banda, les activitats dirigides per a adults en sec es compon de 14 cursos que es realitzen a la sala fitness de la piscina municipal. En aquestes activitats es realitzen zumba, cubba, pilates, ioga, gimnàstica per a majors, condicionament físic integral.

 

lexus

No hay comentarios