“Pichi” Alonso, el millor embaixador de Benicarló

La setmana passada es va produir un fet a la nostra ciutat que ens congratula com a escola Esportiva de Benicarló Futbol Base i que ens fa sentir orgullosos, sobre tot, com a benicarlandos.

El Consistori de Benicarló, amb els vots a favor de tots els grups polítics que el composen, va acordar el nomenament del Camp de Futbol Municipal, com a Àngel “Pichi” Alonso.
Aquesta proposta ja venia sent sol•licitada per part de moltes entitats, tant culturals com esportives, i pels periodistes de la població al llarg de molts d’anys i no acabava de fer-se realitat. Ara per fi, i amb la iniciativa de l’escola del BENICARLÓ BASE FUTBOL, s’ha aconseguit.

I per què ell?

Àngel representa, per a una escola de futbol base, allò que volem transmetre a través dels nostres coordinadors, tècnics i monitors, als nostres xiquets.
Ell ha aconseguit tot allò que molts xiquets desitgen, i que no és una altra cosa que poder arribar a jugar en un equip d’elit, a jugar a la Primera Divisió i a poder jugar algun dia, com va fer ell, amb la selecció del seu país.

Àngel va haver de sacrificar moltes coses per tal de poder ser un professional del futbol. Amics, família… i fins i tot va estar a punt de deixar els estudis. Però com bé ens va recordar al clínic que va organitzar l’escola al novembre de 2014 , el seu pare li va dir: “acaba els estudis primer i ja te fitxaran”. Així ho va fer i les paraules del pare van resultar profètiques.

Àngel es benicarlando i se sent orgullós del seu poble. És una persona fàcilment accessible que sempre ens ha ajudat en tot allò que li hem demanat. Àngel també ens ha demostrat que quan el futbol s’acaba i s’ ha de refer la vida, has de poder tirar endavant i fer servir tot allò que has après, sobre una base de coneixements per tal de tenir una sortida professional.

El fet de ficar-li un nom a un camp de futbol no es una cosa extraordinària. Només cal pegar-se una volta per tots els camps de la Comunitat Valenciana i vorer com la gent dels pobles s’enorgulleix dels jugadors de casa que han arribat al cim i que han portat el nom del seu poble amb orgull, allà on han anat.

Amb aquest acord de l’Ajuntament, també nosaltres en unim a tots aquell pobles que ha sabut reconèixer els mèrits dels seus fills que han triomfat dins aquest difícil món del futbol.

lexus

No hay comentarios