Villarreal CF i CE Castelló, al mateix grup a la Fase Final del Torneig Jordi Pitarque

lexus

El Màlaga CF i el Sevilla CF, s’han afegit enguany als caps de sèrie del Torneig Jordi Pitarque. El Villarreal CF i el CE Castelló, clasificat a la Fase Previa, estarán el diumenge 10 de setembre al municipi de l’Ampolla. Serán un total de 16 equips. El CD Castelló i el Villarreal CF estarán al mateix grup amb el Sevilla CF i la Damm CF.

 

El Màlaga i el Sevilla, s’afegeixen enguany als habituals caps de sèrie del torneig: el Barça, l’Espanyol, el Llevant i el Vila-real.

 

 

L’alcalde de l’Ampolla Francesc Arasa, destacava que “és una satisfacció i un plaer per al nostre ajuntament que a part de fer una promoció turística del torneig i a nivell de poble, puguer donar un nivell esportiu a n’aquest torneig. Any rera any es va superant el nivell i això ho hem d’agrair a la gran implicació i esforç a l’Associació Esportiva Jordi Pitarque i als seus col·laboradors que són els que ho fan possible”. Respecte al creixement que està evidenciant el torneig en les darreres edicions Paco Arasa es mostrava “molt satisfet per haver aconseguit que el torneig tingue dos fases i això és gràcies a la gran implicació de la gent. El fet de poder fer una fase prèvia, permet que puguen participar molts més equips i sobretot que puguen fer-ho els equips de les Terres de l’Ebre ja que en una fase sola era molt més complicat que hi puguessen participar”.

Respecte a la figura sempre present de Jordi Pitarque, Arasa destacava que “el millor que podíem fer per recordar al nostre estimat i apreciat Jordi, era fer un torneig esportiu d’aquest nivell. Ell a part de ser un gran jugador era un amant i li encantava entrenar als crios i per n’això vam pensar que la millor manera de recordar-lo era fer un torneig que recorde el seu treball, el seu esforç i el que a n’ell li encantava com era el jugar i entrenar”.

Paco Arasa envers a l’associació esportiva Jordi Pitarque ressaltava la seua constància i tenacitat tenint en compte que “no solsament treballen per als dos dies d’aquest torneig, tot i que són els dos dies que hi ha més voluntaris, sinó també fan un gran treball i esforç organitzant les jornades de formació que es fan als voltants de la Setmana Santa i també un altra jornada que s’ha fet ara al mes de juny per a gent discapacitada. La veritat que és un orgull tindre una associació d’entre vuitanta i noranta voluntaris que s’entreguen amb l’ànima per a que aquests dos dies en els quals estan tot el dia treballant amb el record sempre present de Jordi”.

Pedro Uria, president de la UE Aldeana, mostrava la seua gratitud a la Fundació Esportiva Jordi Pitarque pel lliurament del desfibril·lador el qual se li va fer entrega durant l’acte de presentació del torneig “Em sento molt agraït en nom de la UE Aldeana, per que hagin pensat en natros per fer el donatiu d’aquest desfibril·lador, un element tant essencial avui en dia per a totes les instal·lacions i clubs esportius per poder salvar moltes vides en un moment donat. La UE Aldeana recordarà sempre aquest gran detall en molt de carinyo i gratitud”.

El torneig al marge del caire esportiu, ha potenciat el factor solidari i en l’acte de presentació es va aprofitar per fer el lliurament d’un desfibril·lador a la Unió Esportiva Aldeana, així com un donatiu que va lliurar Dani Pitarque, el president de l’Associació Jordi Pitarque, a la Fundació Noèlia i que es van recaptar durant les jornades de formació que es va realitzar el passat mes de juny.

lexus

No hay comentarios