Almassora prepara Boqueres i Pesudo per a l’inici de la temporada

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat els treballs de manteniment dels camps de futbol municipals de Boqueres i José Manuel Pesudo, de cara a l’inici de la temporada. Els treballs implicaran la reparació de les zones deteriorades, la reposició dels fragments de cautxú que ho requerisquen i la retirada de residus i restes d’herbes.

Posteriorment, els operaris raspallaran i descompactaran la superfície dels terrenys de joc amb maquinària especialitzada. La tasques, les quals seran completades durant el dia d’avui, es duran a terme sobre les dues pistes de Boqueres i la de Pesudo i tindran un cost total de 2.500 euros.

Així mateix, de cara a la nova temporada, les instal·lacions del Pesudo han sigut complementades amb sis magatzems per a material esportius i educatiu, que utilitzaran tant el CD Almassora com el personal docent del CEIP Santa Quitèria. En aquest mateix camp, la Regidoria d’Esports durà a terme la renovació dels focus que il·luminen el terreny de joc, a fi d’estalviar prop de 4.400 euros anuals en subministrament elèctric. El projecte suposarà la instal·lació d’un sistema de tecnologia led, para al finançament del qual el consistori preveu comptar amb el suport econòmic de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Cal recordar que el CD Almassora disputa les trobades oficials de lliga en el José Manuel Pesudo, instal·lacions en la qual també entrena i té la seua seu administrativa. El pròxim 26 d’agost arranca la temporada de la lliga de tercera divisió masculina, categoria en la qual competeix el primer equip del club local.

Per la seua banda, el Joventut Almassora CF utilitza els camps de Boqueras per a disputar els partits i per als entrenaments tant de les formacions de categories superiors com del seu nodrits grups de futbol base. El primer equip, que competeix en segona divisió de la lliga femenina, començarà la temporada el pròxim 2 de setembre.

lexus

No hay comentarios