Betxí guanya la lluita contra el càncer amb una cursa solidària

 

Un any més, la Junta Local de Betxí de l’AECC, organitza la Cursa Solidària contra el Càncer. Serà la 8a., i es celebrarà el diumenge abans de Sant Antoni: dia 14 de gener de 2018.

Sota el lema “Enllaça’t al pas”, durant estes 8 edicions, Betxí ha demostrat ser un poble solidari, amb la participació en la cursa i amb la generosa aportació econòmica. L’any passat es van vendre 2.375 samarretes i es van recaptar 12.400 €.

La finalitat de l’acte és triple. En primer lloc, retre un sincer homenatge a totes les persones del nostre poble que han perdut la batalla contra esta malaltia. En segon lloc, mostrar el nostre reconeixement i admiració a tots i cadascú dels betxinencs i betxinenques que han lluitat i l’han superada. I per últim, però no menys important, donar el nostre suport, que és el de tot el poble de Betxí, a totes aquelles persones que hui estan en la lluita.

Veïns i veïnes, entitats, grans i xicotets empresaris, comerciants, associacions i col.laboradors… són el pilar fonamental en l’èxit de la jornada amb la seua participació i aportacions, per tal que el diumenge 14 de gener siga, com els darrers anys, un dia solidari i festiu al poble de Betxí.

El lloc de venda de samarretes serà al carrer Trinitat, núm. 1, amb un preu de 6 € cadascuna i l’horari es farà públic en els cartells que anuncien la Cursa.

“Enllaça’t al pas

lexus

No hay comentarios