Burriana-Salesians haurà de remuntar un 1-3 a Orihuela per pujar a Lliga Nacional Juveni

Han començat a la tarda d'avui dissabte les eliminatòries de promoció d'ascens a Lliga Nacional Juvenil, tres eliminatòries d'anada es disputen avui, deixant per demà diumenge el primer partit entre Patacona CF B i CDF Canet A.

Dos primers de grup que jugaven com a visitants han posat un peu en Lliga Nacional Juvenil en vèncer a casa dels seus rivals.

LaUD Aldaia CF venç 0-2 a la UD Carcaixent, gols al minut 4 i en el 92. Per la seva banda, elOrihuela va guanyar 1-3 a casa de l'At. Borriana-Salesians, van arribar a anar 0-3 però els burrianencs van reduir distàncies al minut 89.

Ripotenis
dissabte, 27 De Maig
Club Costa City 'A’ (G4)1-0HUH. L'Alcúdia 'A’ (G3)
U.D. Carcaixent 'A’ (G3)0-2U.D. Aldaia C.F. 'A‘ (G2)
C.F. A. Borriana – Salesians 'A’ (G1)1-3Oriola C.F. 'A'(G4)
diumenge, 28 De Maig
Patacona C.F. 'B’ (G2)19:00C.D.F. Canet 'A’ (G1)

Més igualada ha quedat aquesta eliminatòria amb la victòria delClub Costa City davant la UE L'Alcúdia, 1-0, els visitants no van anotar, per la qual cosa a causa del valor doble dels gols en cas d' empat, hauran de guanyar per més de dos gols per ascendir.