Castelló s'assegura un finalista a La Nostra Copa

CD Soneja i CD Buñol ja estan classificats per a les semifinals de La Nostra Copa després d'imposar-se per la mínima (1-0 en ambdós casos). L'equip del Palància es va imposar al CD L'Olleria amb un tant al minut 62 de Ricardo Ramírez.

Diumenge jugaran al Saltador deLes integrants del CD Cabanes s'han proclamat campiones autonòmiques de la Copa femenina de futbol sala, l'equip local vigent campió de la competició i el Nou Jove Castelló ambdós del grup 1 de Preferent, tercer i setè classificat. El guanyador jugarà una de les semifinals davant el CD Soneja pel que la província de Castelló s'assegura un representant en la final. El vencedor d'aquesta competició juga la prèvia nacional de la Copa del Rei que disputen equips de categoria aficionat.

Quedarà per a dimecres que ve el partit entre l'únic representant de la Primera Regional, elSporting de Sant Fulgenci i la UD Castellonenca. Els alacantins són quarts en el grup 8 de Primera, mentre que els de la Ribera Alta són tercers en el grup 3 de Preferent.

Ripotenis

ElCD Buñol va vèncer 0-1, al Paiporta CF, un gol al minut 43 de Jordi Sánchez va asseure el partit. En la semifinal jugarà amb el guanyador de l'eliminatòria de quarts entre l'Sporting San Fulgencio i la UD Castellonense.

Les semifinals es jugaran a doble volta, estant previst esdisputin el 6 i el 9 d'abril