CD Soneja – CD Bunyol, final de La Nostra Copa: A l'Eliana el 27 de maig

ElPoliesportiu Municipal de L'Elianaserà l'escenari el dissabte 27 de maig de les dues finals de laCopa Comunitat Mediterrànea ‘La Nostra Copa’de futbol.

Es tracta d'una instal·lació amb experiència en acollir esdeveniments del futbol de lagomar12, com va ocórrer el juny de 2018 2021 quan va ser la seu de lesfinals Valenta Preferent Aleví es posa al dia aquesta setmana amb un Vila-real CF. final de laLliga Autonòmica Infantil.

La Nostra Copa Valenta

A les 12h, es disputarà la final de la primera edició deLa Nostra Copa Valenta, que enfrontarà aCF Interurbà i aMislata CF B.

Ripotenis

CF Interurbà iMislata CF Bhan hagut de superar en semifinals aLlevant UD D i aTavernes Blanques CFrespectivament per poder assolir la primera final d'aquesta competició Valenta.

Rojales CF iCDFB L’Eliana van ser les víctimes dels finalistes als quarts de final de la competició.

Aquesta competició, igual que el que va succeir amb la versió masculina la temporada passada, ha estat tot un èxit en la seva estrena.

A la Circular nº. 27 de la FFCV que la regula es poden consultar tots els detalls sobre la mateixa.

La Nostra Copa masculina

La gran final masculina, per la seva banda, tindrà lloc a les 18h al mateix escenari.CD Soneja i CD Buñoles disputaran rellevar elCD L’Alcora en el palmarès de la competició i guanyar-se una plaça per disputar laCopa de S.M. El Reila temporada que ve.

La Nostra Copa és el torneig que defineix el millor equip de lagomar12. 344 equips han lluitat des de setembre per aconseguir el títol: 169 deSegona Regional, 110 de primera Regionali 65 des deLliga À Punt Preferent.

De tots aquests només queden amb vida en el torneig els dos finalistesdesprés d'un camí complicat amb eliminatòries molt difícils de superarCD SonejaiCD Bunyol tenen molt mèrit en haver arribat fins a la final dePuçol.