Gespa natural i camp històric, al·licients per al Burriana-Salesians

A les 18.00 hores, aquest diumenge 4 de juny, en un camp de categoria nacional, com és "Els Arcs", a Orihuela, i gespa natural, l'Atlètic Burriana-Salesians buscarà l'hombrada per a donar la volta al 1-3 de l' anada i aconseguir el ascens a Lliga Nacional Juvenil.

"La nostra idea serà la mateixa que el partit de Burriana, anirem a pel partit des del primer moment, i a veure que passa…res és impossible en el futbol, hi ha molts exemples que ho demostren. tot dependrà de nosaltres l'encertats que estem a les àrees", explica Ferrán Bodi, entrenador del Juvenil A Atlètic Burriana-Salesians. Per tant, caldrà donar-ho tot i vèncer l'Orihuela a casa seva, equips que ha perdut dues trobades com a local en lliga regular (mai per dos o més gols de diferència) amb la friolera de 112 gols a favor en 34 partits disputats, més els tres de l'anada a Borriana.

A partir de la tarda de demà dissabte tindran lloc l'eliminatòries de tornada de la promoció d'ascens a Lliga Nacional Juvenil, 8 equips lluitaran per 4 places en la segona categoria juvenil

Començarà la jornada a les 17:00 hores el partit entre laUE l'Alcúdia i Club Costa City, els il·licitans porten un gol d'avantatge del partit d'anada (1-0)

Segon partit a les 18:00 entre el CDF Canet, campió del grup 1 ja fa unes quantes jornades, iPatacona CF B que va aconseguir la classificació en l'última jornada.A l'anada, empat sense gols per la qual cosa tot queda pendent del partit d'aquest dissabte.

Aquesta eliminatòria té més coses en joc, si guanya Patacona CF, el club playero aconseguiria l'ascens dels seus tres juvenils, l' A a Divisió d' Honor, el B a Lliga Nacional i el C a Preferent en ser el millor tercer de Primera Regional. No obstant això, si guanya CDF Canet, únicament ascendiria l' equip A, i seria l'Esportiu Vila-Real A del grup 1 qui ascendiria de Primera a Preferent en el Grup2 com a segon millor tercer dels 8 grups de Primera Regional.

Finalitzarà la jornada sabatina a les 18:30 hores amb la tornada de l' eliminatòria entrela UD Aldaia CF i la UD Carcaixent, elsaldaiencs van tornar del partit d'anada amb un magnífic resultat dos gols d'avantatge, 0-2.

Finalment, el diumenge serà el torn a les18:00 hores del partit entre Orihuela CF i l'At. Borriana-Salesians, els alacantins portenuna bona renda de l'anada, 1-3. Difícil remuntada per als burrianencs, han de fertres gols per passar o igualar l'eliminatòria ja que en aquests play-offs encaraes manté el valor doble dels gols fora de casa en cas d'empat en el global de l' eliminatòria.

DIAHORAIDA*LOCALVISITANT
03/jun17:000-1HUH. L'Alcúdia 'A’ (G3)Club Costa City 'A’ (G4)
03/jun18:000-0C.D.F. Canet 'A’ (G1)Patacona C.F. 'B’ (G2)
03/jun18:302-0U.D. Aldaia C.F. 'A‘ (G2)U.D. Carcaixent 'A’ (G3)
04/jun18:003-1Oriola C.F. 'A’ (G4)At Burriana–Salesians 'A’ (G1)

*Els resultats d'anada ja estan canviats d'ordre

NORMES DE DESEMPAT. –

En les competicions per eliminatòries a doble partit, serà vencedor, en cadascuna d' elles, l'equip que hagi obtingut millor diferència de gols a favor, els obtinguts i els rebuts en les dues trobades.

Si el nombre en què es concreti aquella diferència fos el mateixes declararà vencedor al club que hagués marcat més gols al terreny de joc de l'adversari.

No donant-se la circumstància que determini l' aplicació de l' apartat que precedeix, se celebrarà, a continuació immediata del partit de tornada, i després d'un descans de cinc minuts, 1pròrroga de trenta minuts, en dues parts de quinze, separades per un descans de cinc, amb sorteig previ per a l' elecció de camp, en el ben entès que serà d' aplicació la regla referent al fet que un eventual empat a gols es dilucidaria a favor de l' equip visitant.

I, expirada aquesta pròrroga, no es resolgués la igualtat, es procedirà a una sèrie de llançaments des del punt de penal de cinc per cada equip, d' alternant-se un i altre en l' execució d' aquells, previ sorteig perquè l'equip que resulti afavorit pel mateix triï ser primer o segon en els llançaments i havent d'intervenir futbolistes diferents davant d'una porteria comuna. L' equip que aconsegueixi més tants serà declarat vencedor.

Si ambdós contendents haguessin obtingut el mateix nombre, prosseguiran els llançaments, en idèntic ordre, realitzant-ne un cada equip, precisament per jugadors diferents als que van intervenir en la sèrie anterior, fins que, havent efectuat ambdós igual nombre, un hagi marcat una mica més.

Només podran intervenir en aquesta sort els futbolistes que es trobin al terreny de joc en finalitzar la pròrroga prèvia, en tot moment qualsevol d' ells substituir el porter.