El CD L'Alcora organitza el 18 de juny un Torneig de Benjamins per a clubs de Preferent Aficionats

El CD L’Alcora ha organitzat per diumenge 18 de juny un Torneig de Benjamins al Camp del Saltador en la com a dada principal participaran equips de clubs del Grup I Preferent Aficionats. Format de quatre grups amb quatre equips cadascun.

Aquest torneig se celebra diumenge 18 de juny en horari de matí (fase de grups) i tarda (nombre de jornades igual o superior al). La fase de grups tindrà lloc entre les 9:00 i 13:30 i les eliminatòries entre les 15:30 i les 18:30.
En aquest torneig hi ha un total de 16 equips participants distribuïts en 4 grups de 4 equips cada grup. és a dir, cada equip jugarà un total de 3 partits en la fase de grups i passaran a les eliminatòries els dos millors equips de cada grup. En cas d' empat en primer lloc es tindrà en compte el partit entre ells, seguidament la diferència de gols, els gols a favor i les targetes mostrades. Si tot i així persisteix l'empat es realitzarà una tanda de penal (3 penaltis per equip). En les eliminatòries, en cas d'empat es llançarà una tanda de penal (3 per equip).
Els partits de la fase de grups seran a temps corregut de 22 minuts i no hi haurà cap tipus
de prolongació extra. En els quarts de final i semifinals els partits seran de 25 minuts a temps corregut i no hi ha
hi haurà cap tipus de prolongació extra. El tercer i quart lloc i la final seran a un partit de 30 minuts.