El futbol valencià “eliminat” a la Lliga Promises Internacional

LaLiga Promises enMaspalomesva viure un dia de festa. La tarda de dissabte ens va deixar un festí de gols amb quatre equips que ja estan en semifinals: Barça-Benfica i Reial Madrid-Sevilla pugnaran per dos llocs en la final. Villarreal CF i Valencia CF han sigut eliminats en aquesta ronda de quarts de final.

La primera eliminatòria dels quarts de final es va viure amb un autèntic ambient a les grades de laCiutat Esportiva de Maspalomas amb un ple per a l'Atlètic de Madrid-Barça. Els d'Albert Puig i Arnau Blanco van començar amb més possessió, però van ser els rojiblancs els qui van colpejar primer.

Un córner posat ambmagiava trobar el cap de Paco, però el Barça va reaccionar de la millor manera possible. Primer amb una jugada espectacular deDavid Obina que va acabar en gol després del seu dispar creuat. Guille va intentar salvar l'orgull rojiblanc a la primera meitat, però abans del descans un penalti anotat perRaúl Expósito va posar al Barça per davant. El Capità no va fallar davant Querencia i va afirmar la superioritat culé en el primer acte.

Ripotenis

Un partit en el qual va costar veure els '10'. TantAarón Ramos com a Michal van ser ben defensats i el seu talent no va ser tan decisiu com altres dies. Ebrima Tunkara sí que va ser decisiu i després d'una gran jugada individual va deixar assegut el defensor atlètic i va posar el 1-3 en el marcador. PUBLICITAT

Resultats de Quarts de Final

• Atlètic 1-3 Barça
  • Reial Madrid 1-0 València
  • Benfica 4-1 Vila-real
  • Sevilla 5-0 Liverpool

Per la seva banda, elReial Madrid va haver de posar-se la granota de treball per millorar una primera part en la qual el València li va posar en aplaudiments. Manu, amb un gran gol de falta va donar el triomf als madridistes.

ElBenficava golejar d'una manera molt contundent a un Villarreal que no va trobar el seu millor futbol. Els portuguesos van superar al quadre groguet amb un partidàs de Bernardo, lateral dret, que va ser el millor.

Mentre que elSevillaes va berenar al Liverpool amb un gran partit d'Hugo, David Ventura o René Rodríguez. L'equip hispalense va ser molt superior a la xarxa i a la primera part ja va endossar un 3-0.