Así ha quedado la FASE FINAL 14° TORNEO FUTBOL BASE CIUDAD DE XILXES

Cracks – Xilxes
5-1
Xirivella – Llavors
6-1

Elbenjamí granota es va emportar el Torneig disputat durant el cap de setmana al Poliesportiu l'Alter de Xilxes. aèxit d' organització, amb la presència de los equips de les millors pedreres valencianes, on brilla el gran joc dels petitsjugadors de tan sols 10 anys, fent les delícies de tots els presents.

En un magnífic torneig delsgranotes es van classificar com a primers de grup , en guanyar tots els partits, del mateix equip i de l'equip rivalsegon classificat el Villarreal CF, del mateix equip i de l'equip rivalXilxes CF iOna CD, tercers i quarts.https://d16ddc7232d8ea3a5a447f78deef5c48.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

En l'altre grup, València CF Fundació i CD Castellónes van classificar per davant deSporting Xirivella i CF Cracks.

lexus

Semifinals

A les semifinals elLevante UD va guanyar la seva eliminatòria davant el CD Castellón, mentre que en l'altra eliminatòria, València CF i Villarreal CF van haver de decidir el passi en els penaltys, classificant-se els valencians en la mort sobtada.

Torneig Xilxes

Final

En la final els granotes es van imposar gràcies al bon joc mostrat durant tot el torneig, tot i que els blanquinegres van plantar cara fins a l'últim moments, al finalLlevant UD – València CF, 3 – 2, i campions els granotes.

3º i 4º lloc

En el derbi provincial, elCD Castellón es va imposar al Villarreal CF, 2-1, per als.

Cracks – Xilxes 5-1
Xirivella – Llavors 6-1