El NBF Castelló suma la seua 17a victòria i avança cap al play off

Un solvent inici del Fustecma NBF Castelló va catapultar una gran victòria que li deixa molt a prop de la fase d'ascens a la Lliga Challenge. La intensitat defensiva unida a l'encert de cara al cèrcol va propiciar que el conjunt local tingués el partit controlat en tot moment.

El Fustecma NBF Castelló va començar de manera molt seriosa la trobada des de l'inici. La intensa defensa i l'encert en atac van permetre establir un parcial 16-0 al marcador. Amb el transcurs dels minuts es va establir un intercanvi de cistelles que va beneficiar les locals per l'avantatge en el marcador 23-12.

Els següents minuts van tenir la mateixa dinàmica que el primer temps. Amb molta profunditat en atac i una resolutiva defensa seguien mantenint la diferència en el marcador. El frenètic ritme del partit seguia afavorint les blaves i fins i tot van deixar el conjunt català amb tan sols set punts 23-7.

El descans no li va anar gens bé a les castellonenques perquè no van establir el mateix ritme de partit que els anteriors minuts, on Lleida va puntuar amb més facilitat. La defensa establerta per les visitants va dificultar que les locals poguessin ampliar diferència, així que va quedar reduïda i van guanyar aquest període les catalanes 11-20.

Els últims deu minuts van tornar a generar un intercanvi de cistelles on hi va haver minuts molt bons per a cada equip. En els instants finals no va ser tan efectiva la defensa com en minuts anteriors i això va provocar que fos el quart més anotador per part dels dos equips 24-22. Cal destacar la participació d' Aina amb 23 punts i 28 de valoració.