El Villarreal CF perd el tren de la Lliga Autonòmica Infantil

Gran victòria del Mislata UF davant el Villarreal CF, 3-2, gran remuntada de la Unió que se'n van anar al descans amb un 0-2 en contra. En una gran segona part li van donar la volta al marcador empatant amb dos gols al minut 57 i 63.

Tot i ser un club conveniat amb la pedrera grogueta, el Mislata UF va barallar fins a aconseguir el gol al minut 5 del descompte. Amb aquests 3 puntses dancien 4 punts del descens.

ElValència CF va aprofitar la punxada del Villarreal CF per a la seva distància amb els groguets, 3-0, van guanyar contra el Fundició VCF. Van marcar David Alcover i Amadou Konteh. Amb aquests tres punts avantatgen en 8 al Villarreal CF i 10 a l'Elx CF.

elsfranjiverdes continuen tercers després de la seva victòria davant la UD Alginet, 1-4.

En la lluita per la permanència, tres punts imporants per al Torrent CF, 0-1 a casa del CD Roda, els taronges surten de llocs de descens que ara ocupa l'At. Amistat. Els atlètics no van poder puntuar en la seva visita al Kelme CF, victòria dels il·licitans per la minima, 1-0.

Victòria del Lacross Babel CF, 3-2, davant el CD Castellón, els alacantins remunten un 0-2 a favor dels amb tres gols de José Joaquín Muñoz, dues victòries seguides en dues jornades els allunyen 6 punts del descens.

Repartiment de punts entre Alboraya UD i CF Gandia, en un partit sense gols, tots dos estan un punts més lluny del descens, se'n van a 4 punts de l'At. Amistat que és qui marca el descens.

Finalment, Inter San José va tornar a puntuar després de quatre jornades. Victòria a Beniferri, 3-1 davant d'un rival directeCF La Nucia, queden ara a 10 punts de la permanència