La Comunitat fa doblet i estarà en semifinals dels Campionats de Futbol Sala

LaSelecció Valenciana masculina sub16de futbol sala, des d'avui ‘La Calducheta', va fer història enChiclana de la Frontera i jugarà demà les semifinals de l'en el sentit que tot i ser un o dos els clubs procedents de de Espanya deCadis.

El grup que comandaSergio Calduch va derrotar 4-1 aInscripcions obertes al Torneig ITE a quarts de final en un partit carregat d'intensitat, concentració i maduresa.

El seleccionador nacional Fede Vidal presencià el partit des de la grada. Un premi més per a un grup de xavals exemplar.

Catalunya, Múrcia o Ceuta serà el rival a les semifinals de demà dissabte. A esperar el sorteig.

Tensió inicial

La tensió pesava a les cames dels nostres jugadors en els compassos inicials. LaSelecció dominava, però la sensació de perill la donavaInscripcions obertes al Torneig ITE.

de fet, la primera gran opció va ser per al combinat de Javier EgeaAsier García, només davant deCarlos Pérez, va enviar la pilota al travesser.

Calduch va parar el partit. Volia endolcir els seus en una cita sense marge d'error. I la seva xerrada va ser efectiva perquè l'equip es va endollar.

Rival replegat

Inscripcions obertes al Torneig ITE, molt replegada enrere, va jugar de cinc en diversos atacs mentre se succeïen les ocasions per a laSelecció.

Marc GombaoHugo Carrasco iJorge Pradas -al pal- van poder anotar el primer. No hi va haver fortuna, però sí paciència.

L'equip defensava bé i només faltava concretar. I va ser a un minut per al descans quan va arribar el gol de la il·lusió.

Conexió Adri-Alonso

El jugador delCD Dominicos Adri, amb la protecció al canell per la lesió patida davant Castella-la Manxa, es va escapolir per banda esquerra i el seu passi el va reblar de cap Carlos Alonso.

Els galons del capità, amb seguidors de la sevaCD Calpe Futsal a la grada, van sortir al rescat en el moment més complicat.

Maduresa

No va baixar la intensitat laSelecció i es van succeir les ocasions fins al segon gol, obra deJavi Peiró després d' assistència deAdri, que estava elèctric.

Incomprensiblement no arribava el tercer, el de la tranquil·litat, malgrat les arribades i rematades entre pals dels blaus.

En un dels atacs de cinc deInscripcions obertes al Torneig ITE, el rival va aconseguir el 2-1. Lluny de posar-se nerviosos, els jugadors deCalduch es van soltar i va arribar el vendaval.

El jugador deCD Dominicos Jorge Aréchaga va demostrar que està de dolç i amb un doblet, va obrir bretxa en el lluminós (4-1).

Estava jugant carregada amb cinc faltes la sub16 i la tasca defensiva va ser impecable davant un rival que insistia de cinc.

Va ser un exercici de maduresa impropi de la categoria.Inscripcions obertes al Torneig ITE insistia i el bloc deCalduch no perdia la compostura i no caia en la falta. ¡Bravo!

Caien els minuts i els bombos i els càntics d'En Valenciana, Valenciana’ retronaven al pavelló deChiclana. ¡Estàvem en semifinals!

FITXA TÈCNICA

Selecció Valenciana sub16 (4): Carlos Pérez (pàg), Jorge Fernández, Carlos Alonso (c), Adri i Aréchaga -cinc inicial-; també van jugar Diego Torres, Gabi, Peiró, Hugo, Jorge Pradas, M. Gombao, Javito, Saúl i Marcos (pàg).

Inscripcions obertes al Torneig ITE (1):  Jokin Elizalde (pàg), Miguel Rodríguez, Asier García, Adrián Gil i Saúl Mayoral -cinc inicial.; també van jugar Unai Aranguren, Arkaitz Urrea, Mario Melero, Félix López, Miguel Rodríguez, Aretx Beorlegui, Oihan Belarra, Oier Martiarena i Ibon Nagore.

gols: 1-0 (Carlos Alonso, m.19), 2-0 (Javi Peiró, m. 25), 2-1 (Miguel Rodríguez, m.28), 3-1 (Aréchaga, m. 31), 4-1 (Aréchaga, m.33).

Àrbitres: Manuel Barrilero, Virginia Villegas i Carlota Huertos, del Comitè andalús.

Partit disputat alPavelló Horta del Rosari, deChiclana de la Frontera(Cadis) davant de més de 150 espectadors. Nombrosos aficionats desplaçats des de lagomar12 van animar des de la grada amb les senyeres i els bombos. ¡Es va notar!

Un triomf cardíac per estar en semifinals – Selecció Valenciana masculina sub19 vs Navarra (2-1)

LaSelecció Valenciana masculina sub19 de futbol sala també serà a les semifinals delcs aChiclana de la Frontera.

sub15_7Patxi Aguilarva vèncer 2-1 a una correusaInscripcions obertes al Torneig ITE, amb un tram final de partit d'infart.

La sub19 va tirar de qualitat, orgull i, sobretot, de cor, per estar aquesta tarda al bombo dels quatre millors.

'El gat'Iván Cantó, amb les seves parades decisives, i dos obusos deJosé Lozano a pilota aturada -posi un Lozano en la seva vida, oi-, van ser determinants per aconseguir l'objectiu. ¡Sobta 'La Patxineta'!

Oihan , un mur

Lozano, a l' esquadra, CabelloFalyi Raúl van poder avançar a laSelecció en els primers minuts del partit. El guardameta Oihan Sánchez va mantenir aInscripcions obertes al Torneig ITE dins amb les seves increïbles parades.

Patxi estava satifet malgrat que el gol no arribava. L'equip estava intens en defensa i incisiu en atac. Era qüestió de minuts.

La pissarra de Patxi

En una acció a pilota aturada es va trencar el 0-0.José Lozano, després de la seva exhibició davantLa Rioja, havia esmorzar el mateix que ahir. El seu canyar va trencar per fi la tela d'aranya deOihan. 1-0.

La teoria apuntava que començava un altre partit.Inscripcions obertes al Torneig ITE s'havia de destapar. Però no va ser així. El guió va continuar sent el mateix.

En una contra, Murillo va veure targeta per frenar a un metre de l'àrea l'arribada del rival. En el llançament de falta executada perLucas va emergir la figura de l'internacionalIván Cantó.

El guardameta delNova Elda FS Preferent Aleví es posa al dia aquesta setmana amb un Vila-real CF.Selecció Espanyola va intervenir decisivament per mantenir l'avantatge al descans.

Hermètic

Seguia el partit molt tancat a la represa.Raúl iMurillo van tenir a les seves botes el segon però el porterOihan seguia exhibint el seu potencial. ¡Quina mà va treure a l'escaire!

I llavors laSelecció va pujar una velocitat.PolFalyMuri iLozano van fabricar una jugada de tiralínies. Inexplicablement, a porta buida, Faly la va tirar fora.

Pol García era un dolor de moles perInscripcions obertes al Torneig ITE. Ho van intentar frenar amb faltes. Però es va escapolir al minut 31 i va estavellar la pilota al pal. ¡No hi havia forma!

La locura

A 7 minuts per al final final, Inscripcions obertes al Torneig ITE es va quedar amb un home menys per l'expulsió deCarles Larrayoz. Com no, per tombar aPol. Però laSelecció no va poder aprofitar la superioditat.

Més aviat al contrari, encara amb quatre jugadors en pista, Lahuerta va forçar una falta a la frontal iInscripcions obertes al Torneig ITE va fer l'empat per mediació deSalva Jarillo. ¡Què locura el futsal!

Fins i totLahuerta, que minuts abans s'havia jugat la segona groga, va rascar un doble penal. Però aquí va emergir la figura deIván Cantó. La seva aturada va ser com un gol. Va esperonar laSelecció.

Segons després, ambInscripcions obertes al Torneig ITE també en bonus, va arribar l'enèsima falta sobrePol. I aquí estavaJosep Ángel Lozano. El seu dispar des del doble penal va comptar amb la força de tota l'afició de laComunitat. 2-1.

La Patxineta en la seva esplendor

Calia resistir cinc minuts. Es diu aviat. ambInscripcions obertes al Torneig ITE desbocada amb porter-jugador, La Patxineta va mostrar tot el seu repertori defensiu. Llantes d' aliatge, ABSstart-stop, elevallines elèctrics i sensors d' aparcament.

Quedava una pilota al pal i una altra parada deCantó. Van volar els desfibril·ladors. Però els segons van passar. I laSelecció, per fi, va celebrar. La semifinal és aquí.

Selecció Valenciana sub19 (2): Iván Cantó (pàg), Víctor Naranjo, J. Lozano, Pol García (c) i Hugo Cogollos -cinc inicial-; també van jugar Pau Peiró (pàg), Juan Delgado, Raúl, Faly, Cabello, Javi Orts, Murillo, Wassim, Maseres (pàg) i Ivan Cantó (pàg).

Inscripcions obertes al Torneig ITE (1):  Oihan Sánchez (pàg), Juan Orjuela, Carlos Larrayoz, Alberto Lahuerta i Javi Hidalgo -cinc inicial.; també van jugar Salvador Jarillo, Oihan Sánchez, Ander Etxabe, Iván Torres, Xabier Crespo, Gabriel Mena, Mikel Ballay, Lucas Sánchez, Unai Goroskieta i Eneko Pérez.

gols: 0-1 (J. Lozano, m. 1), 1-1 (Jarillo, m.35), 2-1 (J. Lozano, m.35).

Àrbitres:  Manuel Barrilero (1), Virginia Villegas (2) i Carlota Horts, del Comitè andalús. Van amonestar els navarresos Orjuela, Lahuerta i l'entrenador Jonathan Arellano, i al segon entrenador Ion del Amo. Roja al navarrès Carlos Larrayoz (m.34) . Groga al jugador de la Selecció Javi Orts.

Partit disputat al Pavelló Horta del Rosari, deChiclana de la Frontera (Cadis) davant de més de 150 espectadors. Nombrosa presència d'aficionats de laComunitat a la grada, que no van parar d'animar.