La penyíscolana Anna Álvarez debuta amb Espanya Sub-15

El combinat entrenat per Laura del Río no ha pogut superar Bèlgica en la trobada disputada aquest divendres 25 de desembre a l'estadi municipal de Lagos. Ha suposat el primer partit de la penyeta Anna Álvarez, a les files del Llevant UD, amb la selecció Espanya Sub-15.

Les belgues van posar terra de per mig només començar el partit gràcies al tant de Jinthe al minut 9. Espanya no es va veure avall i un minut més tard, en el 10, Rosalía Dominguez va posar les taules al marcador.

Amb empat al marcador, les jugadores d'ambdós conjunts van abandonar el verd per escoltar les indicacions dels seus tècnics.

A la segona meitat, la tònica va ser molt semblant, en el minuts 48, la internacional belga, Louize, va avançar el conjunt de Rik Van Den Bergh (2-1). Espanya va intentar de totes les maneres i fins a l'últim minut aconseguir l'empat però no va estar encertada de cara a porteria.