Victòria del València davant el Villarreal CF, pel títol, i important victòria del Primer Toc a la recerca de la permanència a la Lliga Autonòmica

La quinzena jornada de la Lliga Autonòmica Cadet tenia com a partit més interessant el Vila-real CF – València CF que enfrontava els dos primers classificats, en quatre punts avantatjaven els groguets als blanencs.

Es va avançar el València CF en el minut 36 amb un gol de Jaume Durà, ja en els minuts finals del partit els valencians van sentenciar amb un gol de José Fernández, ex del Primer Toc CF. Van reduir distància els groguets amb un gol d'Hugo López, posant el 1-2 definitiu en el marcador.

Amb això tres punts el València CF se situa a un sol punt del Villarreal CF que continua com a líder.

Ripotenis

El Levante UD va aprofitar l'ocasió i s'acosta més al liderat, victòria 1-3 a casa del CD Castellón, van marcar Alex Enríquez, Abdou Jawo i Marcos Roldán per als granots i Dani Moros per als. El Llevant UD queda a 3 punts del liderat.

En la lluita per la permenència, el Kelme CF surt del descens en guanyar 0-1 a casa del CD Roda. Tavernes Blanques segueix fora del descens en empatar sense gols amb l'Alboraya UD, amb 13 punts tots dos en queden un per sobre del Club Costa City.

Tres victòries que allunyen de llocs de descens a Patacona CF, Torrent CF i Primer Toque CF enfront equips en zona de descens. Victòria del Primer Toc 3-2 davant el Club Costa City, els il·liciatans cauen a llocs de descens, mentre que els castellonencs es daencien 3 punts.

Patacona CF va vèncer a l'Elda Unió CF, 4-0, els playeros es distes 8 punts dels llocs de descens,

Torrent CF també va vèncer 5-2 a la UD Alzira, els taronges estan a 7 punts del descens, els blaugranes queden a dos punts de la permanència.