XXX Toeneo LaLiga Promises

Laliga Promises XXX

XXIX Toeneo LaLiga Promises

XXIX LaLiga Promises

Palmarès del Torneig

Edició ANY CIUTAT CAMPIÓ SUBCAMPIÓ
I* 1992 BRUNETE C. Madrid C. Valenciana
II* 1993 BRUNETE Castella La Manxa C. Madrid
III 1994 BRUNETE Sporting Gijón Atlètic Madrid
IV 1995 VILLAVICIOSA Reial Societat Celta Vigo
V 1996 BRUNETE Racing Santander RCD Espanyol
NOSALTRES 1997 MAJADAHONDA FC Barcelona Reial Madrid CF
VII 1998 BRUNETE Club Atlètic Real Oviedo
VIII 1999 BRUNETE Reial Madrid CF FC Barcelona
IX 2000 BRUNETE Reial Madrid CF FC Barcelona
X 2001 BRUNETE Reial Saragossa Real Oviedo
XI 2002 BRUNETE FC Barcelona Las Palmas UD
XII 2003 BRUNETE València CF Racing Santander
XIII 2004 BRUNETE RCD Espanyol real Murcia
XIV 2005 BRUNETE FC Barcelona RCD Espanyol
XV 2006 ESTEPONA Sevilla FC Reial Madrid CF
XVI 2007 BRUNETE Vila-real CF Reial Societat
XVII 2008 BRUNETE FC Barcelona València CF
XVIII 2009 A CORUNYA FC Barcelona UD Almeria
XIX 2010 ESTEPONA FC Barcelona Reial Madrid CF
XX 2011 CADIS RCD Espanyol RCD Mallorca
XXI 2012 BENALMÁDENA Atlètic Madrid València CF
XXII 2013 GRANADA FC Barcelona València CF
XXIII 2014 LIMA (PERÚ) FC Barcelona Reial Madrid CF
XXIV 2015 VILLARREAL Sevilla FC FC Barcelona
XXV 2016 VILLARREAL Vila-real CF Atlètic Madrid
XXVI 2017 VILLARREAL FC Barcelona Vila-real CF
XXVII 2018 VILLARREAL FC Barcelona RCD Espanyol
XXVIII 2019 VILLARREAL Reial Madrid FC Barcelona

MVP del Torneig

EDICIÓ ANY MVP CLUB
I* 1992 Juan Pedro Rabadán Madrid
II* 1993 Miguel Angel Corona Castella La Manxa
III 1994 Victor Díaz Esportiva
IV 1995 Sergio Vara Reial Societat
V 1996 Jonathan Valle Racing Santander
NOSALTRES 1997 Alfi Conthe FC Barcelona
VII 1998 Eneko Gorroño Athletic Bilbao
VIII 1999 Alberto Lora Reial Madrid
IX 2000
X 2001 Ander Herrera Reial Saragossa
XI 2002 Iago Falqué FC Barcelona
XII 2003 José Carlos Terrón Racing Santander
XIII 2004 Cristian Ceballos FC Barcelona
XIV 2005 Bakari FC Barcelona
XV 2006 Gerard Deulofeu FC Barcelona
XVI 2007 Iván Calero Atlètic Madrid
XVII 2008 Fran Álvarez FC Barcelona
XVIII 2009 Alexis Meva FC Barcelona
XIX 2010 Carles Aleñá FC Barcelona
XX 2011 Fode RCD Espanyol
XXI 2012 Abel Ruiz València CF
XXII 2013 Adrián Bernabé RCD Espanyol
XXIII 2014 Paulo Reial Madrid
XXIV 2015 Rodrigo Alonso Vila-real
XXV 2016 Federico Oliva Atlètic Madrid
XXVI 2017 Juan Enrique Herrero Vila-real
XXVII 2018 Daniel Estévez RC Deportivo Coruña