NBF Castelló: Cinquena victòria consecutiva i rumb a la fase d'ascens

El Fustecma NBF Castelló assoleix la cinquena victòria consecutiva que l'acosta a la fase d'ascens

El conjunt de la plana porta les mateixes victòries que el primer classificat amb dos partits menys. El Segle XXI, que no pot jugar la fase de play off en ser equip de la Federació, és líder amb 16 victòries en 21 partits,; 15 victòries i sis derrotes té l'Unilever Viladecans; 16 i 3 les castellonenques; i 15 i 5 Blau Marí Viatges Mallorca. El cinquè equip que jugaria el play off seria Advisoria Boet Mataró.

La fèrria defensa plantejada pel Fustecma NBF li va permetre aconseguir una nova victòria a domicili deixant el Basket Almeda amb una anotació molt baixa en la segona meitat de l'encontre. El conjunt castellonenc va saber portar en tot moment el temps de l'encontre per a emportar-se una nova victòria a domicili.

Ripotenis

El Fustecma NBF Castelló va imposar la seua defensa des del primer minut amb moltes imprecisions de les locals que mantenien l'avantatge en el marcador, per la mínima. Amb el transcurs dels minuts Basquet Almeda des del tir lliure van igualar el marcador però les castellonenques van mantenir la renda i en van finalitzar un a dalt. Uns primers minuts molt igualats (14-15).

El segon temps va ser similar al primer en velocitat, el joc en profunditat les blaves establien el seu ritme, però les imprecisions exteriors i l'encert local des del tir lliure va fer que s'arribés al descans amb un lleuger desavantatge (30-28).

Després del pas pels vestidors, en els instants inicials hi va haver un intercanvi de cistelles entre els dos conjunts que feia mantenir la igualtat. Amb jugades combinades a prop de cistella l'NBF aconseguia mantenir la diferència mínima en el marcador. Amb el transcurs dels minuts les imprecisions de les locals i la bona defensa visitant, permetia que després de bones jugades combinades l'equip castellonenc aconseguia ampliar la diferència després d'anotar des de la línia de tres, deixant el Basket Almeda amb tan sols 6 punts en aquest quart. (36-43)

L'últim període va seguir amb la mateixa dinàmica que el tercer, la fèrria defensa del NBF Castelló permetia anar ampliant diferències, sobretot, amb l' encert des de la línia de tir lliure. El bon fer del Nou enrere va permetre que en aquest quart tornessin a anotar-lo tan sols 7 punts. En atac, cal destacar la figura de Clara Cáceres com a màxima anotadora del partit amb 15 punts acompanyada per Aina amb 11.El resultat final va ser 43-60.