Onze campions “groguets”

Fins onze equips del Villarreal han alçat el títol de lliga en la temporada 2021/22! Els èxits del model de la Cantera Grogueta han tornat a donar els seus fruits un any més. I és que en la present campanya, més d'una desena de conjunts grocs han estat els millors en els seus respectius campionats regulars. Quizá la nota “negativa” ha sigut en el Juvenil A Villarreal CF, pràcticament sense opcions al Grup VII a Divisió de Hono, sense poder jugar la Copa de Campions i eliminat a vuitens de la Copa del Rei davant el Reial Madrid.

El Cadet A ha aconseguit el títol de Lliga Autonòmica completant una temporada pràcticament perfecta. Els nois de Mario Bárcena i Vicent Masià han guanyat 13 de les seves 18 trobades i només n'han perdut tres en un campionat regular que va acabar de la millor manera, proclamant-se campions a Paterna davant el Fundació València CF (0-4) i deixant sense opcions el primer equip txec en l'última jornada a Miralcamp, en què semblava que podia decidir-se el títol si el Cadet A hagués caigut davant el Fundació. Per la seva banda, l'Infantil A no va poder amb el València CF amb el qual va perdre l'únic partit de competició lliguera en Autonòmica.

Entre els equips de futbol 11 groguets, també va vèncer amb honors l'Infantil B en Lliga Preferent. El CD Roda va competir fins al final en el torneig lliguer, però els de Miralcamp es van imposar per un punt. Cal destacar que el conjunt groc tan sols va perdre un dels 26 partits de lliga, fita vital per a la consecució del campionat.

Ripotenis

Set campions en el futbol 8

Tots els equips A i B del futbol 8 del Villarreal han vençut en el torneig regular. L'Aleví A ha guanyat la Lliga Preferent amb 82 punts, 10 d' avantatge sobre el segon classificat, l'Inter Sant Josep de València. El Villarreal ha cedit un únic empat, precisament davant els valencians (2-2). Además el Alevín A Villarreal CF es campeón de la Copa de Campeones de Preferente lo que lo “eleva” a millor equip de la Comunitat en aquesta categoria.

no obstant això, una de les majors gestes l'han aconseguit els seus homòlegs de l'Aleví B. I és que els groguets, jugadors de primer any a la categoria, s'han imposat a la Lliga 1 de segon any davant rivals d'entitat a la província com són el CD Roda o el Primer Toque. de fet, l'Aleví B només ha cedit un empat i una derrota en 18 partits d'aquesta fase final del campionat després de la classificatòria.

Per la seva banda, els Benjamins i Prebenjamins A i B també s'han proclamat campions, completant una temporada rodona del futbol 8 del Villarreal, en la qual han brillat totes les seves futures estrelles.

El futbol femení està de dolç

El Femení D, equip de recent creació en l'estructura femenina sènior del club, va guanyar la seva lliga el passat mes d'abril amb molta antelació i les joves jugadores van aconseguir l'ascens a Primera Regional, important per a l' estructura formativa de l' entitat. Les groguetes han guanyat 24 de les seves 25 partits i han aconseguit un avantatge de 12 punts amb el segon classificat, el Moncofa CF.

A més, el Femení Infantil-Cadet va vèncer el campionat dels millors equips en la fase classificatòria. Mislata CF., CD Castelló, L' Eliana, Tavernes Blanques i Nou Burriana van ser els rivals de les groguetes en aquesta segona fase, en la qual van vèncer amb autoritat (nou victòries i una derrota).

D'aquesta manera, són onze els equips campions de lliga a la Cantera Grogueta aquesta temporada, en la qual s'han seguit formant milers de nens i joves tant futbolísticament com personalment.