Paula Vilar i Lucía Soriano jugaran les semifinals del Campionat d'Espanya Sub-19 Futbol Sala

LaSelecció Valenciana Valenta sub19 va guanyar amb solvència aCantàbria (4-1) i es va classificar per a semifinals del delCampionat Nacional de Seleccions Autonòmiques aMolina de Segura. Tot això amb la presència de Paula Vilar (Feme Castellón) i Lucía Soriano (CD Cabines).

Una gran gesta del combinat deAnita ‘Dinamita‘ Cabello que va liderar la classificació d' un grup exigent ambGalíciaInscripcions obertes al Torneig ITE iCantàbria com a rivals.

Múrcia, vigent campiona i amfitriona, serà el rival a la semifinal de demà, que es disputarà al Pavelló Serreries deMolina a les 12:15 hores.

Martin's Grill
Jugadores de la Selecció sub19 celebren amb els seus familiars al pavelló de Molina.

Inici fulgurant

Va ser un inici de partit fulgurant, com davantGalíciaLydia liderava des del començament els atacs de laSelecció i va prendre el pols aCantàbria amb dues arribades perilloses en el primer minut.

En el segon, la pilota creuada perPaula Vilar al segon paló el va empènyer amb classe, de taló, la pivot delJoventut d'Elx CFS a fons de les malles.

Lydia va ser un dolor de cap per a Cantàbria.

I el millor encara estava per arribar. Un minut després, de nouLydia marcava el segon i la grada de l'afició de laComunitat enloqueia. Els fantasmes del primer partit davant Navarra s'havien difuminat.

Rematar la feina

Després d'uns instants de control, i dues parades de teresaJulve, va demanar pas a l'escenari per l'ala esquerra la jugadora delAlboraya FS Lucía Garibo.

El seu dispar amb la suor, en format obús, gairebé trenca la xarxa de la meta càntabra.

Lucía Garibo celebra davant la càmera de FFCV el seu gol.

Cantàbria va inquietar de forma intermitent la meta deJulve, que es va mostrar molt segura en tot moment, com és habitual.

Sense més sobresalts es va arribar al descans al Pavelló 'Kike Boned’ poliesportiu El Romeral deMolina de Segura.

Enormes

No volia relaxacionsAna Cabelloa la represa i laSelecció va sortir concentrada per minimitzar errors. Però hi havia un bon rival davant.

Cantàbria va retallar distàncies a 15 minuts del final per mitjà deAndrea Ramírez en una acció de pissarra.

Ana Cabello va conduir a la sub19 fins a semifinals. Múrcia ens espera.

Galícia havia guanyat el seu partit i la victòria era obligada per estar en semifinals demà.

Afortunadament, el gol encaixat va quedar en anècdota gràcies a la intensitat i el bon futsal de laSelecció, que asseguda va obrir de nou bretxa.

La jugadora deBisontes Paula Vilar va enganxar una dreta davant la qual res va poder fer la portera càntabra. Era el 4-1. Dedicat a Andrea Benzal, que va causar baixa pel cop a les cervicals davantGalícia.

En el tram final de partit la portera delSerelles Alcoi CFS Andrea Antolí, que va jugar la segona part completa, va fer dues bones parades pel bé dels nostres cors.

Però el seu repertori no es va quedar sol per salvar gols.Andrea va repetir el seu gol davantGalícia de costa a costa per tancar un partit intel·ligent i pràctic de laSelecció. Pura Dinamita.

FITXA TÈCNICA

Selecció Valenciana sub 19 (5): T. Julve, Lydia, Pauli, Claudia i Paula Vilar. També van jugar A. Antolí, Mar, Cris, Yani, Garibo i L. Soriano.

Cantàbria (1): Carla Villegas, Saelia López, Andrea Ramírez, Pilar Martínez, Leila Maouchi, Mª Carmen González, Laura Sánchez, Natalia Gándara, Lara Hernández, Lucía Gándara, Amelia Gabancho i Inés Bengoechea.

gols:  1-0 (Lydia, m.2), 2-0 (Lydia, m.3), 3-0 (Garibo, m.7), 3-1 (Andrea Ramírez, m.26), 4-1 (Paula Vilar, m.29), 5-1 (Antolí, m.39)