Se li escapa la victòria en l'últim minut al Villarreal CF infantil en la Lliga Autonòmica

Cap triomf local en la jornada quinze de l'Autonòmica Infantil, només dos empats, un d'ells en el partit entre els dos primers classificats, Villarreal CF i València CF.

Taules en el partit disputat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, es va avançar en dues ocasions el Villarreal CF, empatant el València CF per dues vegades. Va marcar el central Borrero en el minut 5, empatant el valencianista Marc Martínez en el minut 10.

En els minuts finals del partit es va tornar a avançar l'equip local amb un gol de Eduardo González en el minut 69, malgrat això, els valencians van anotar en l'últim minut de partit(70′) gol de Hugo Peña, pitxitxi de la categoria amb 14 gols.

Amb aquest empat el València CF manté els 5 punts d'avantatge amb el Villarreal CF.

Per la seva banda el CD Castellón va aconseguir una gran victòria davant el Llevant UD, 2-0 per als, doblet de Javier Esteve, els de Rubén Canós escalen posicions se situen en la sisena posició.

Victòries importants per a At. Amistat, Patacona CF i Torrent CF en la seua lluita per la permanència.

El A. Amistat va aconseguir els 3 punts davant l'Alboraya UD, 2-1, tot i mantenir-se a la 15º posició en llocs de descens amb 15 punts s'allunya de les últimes posicions, estant a 6 punts del seu perseguidor CF La Nucia.

Per la seva banda el Patacona CF, es queda també amb 15 punts encara que fos del descens gràcies a la seva victòria 2-1 contra el CF Gandia que es queda amb 16 punts a un del descens.

El Torrent CF també es manté fora dels llocs de descens amb 17 punts en vèncer 3-0 a la UD Alginet,