El CF Benlloc, nou filial del CD Cabanes

El CD Cabanes informa que ha aplegat a un acord de filialitat amb el CF Benlloc. D’aquesta manera, la propera temporada, el CF Benlloc actuarà com a filial de l’equip Amateur del Cabanes, que es troba en categoria Regional Preferent.

El CF Benlloc es un equip conegut en la nostra localitat, ja que a més de ser l’equip de la localitat veina de Benlloc, la passada temporada va disputar els partits com a local en el Ricardo Martín. El Benlloc està competint actualment en 2 Regional i també ho farà en el Ricardo Martín com a local una temporada més.

Amb aquest acord, es podrà donar continuitat als jugadors que acaben l’etapa de Juvenil del nostre club. A més, se’ls dona la possibilitat de poder disputar alguns minuts amb el primer equip, a causa de la filialitat, a qualsevol jugador del CF Benlloc que siga sub 23.

Un acord de filialitat que beneficia als dos clubs en molts aspectes i que marca el principi d’una gran col·laboració i aportació mútues. Gràcies a l’esforç de tots aquells que han fet possible que a hores d’ara el projecte siga una realitat, segur que hi haurà un bon enteniment i prompte vorem els fruits i resultats.
Al front del CF Benlloc estarà un gran conegut de la casa, ja que n’ha format part tant com a jugador com a entrenador: Ezequiel Portolés, un belloquí apassionat del futbol i amb molt de recorregut i experiència.

lexus

No hay comentarios

Dejar respuesta