El Poliesportiu de Betxí suministrará electricitat als veïns

Ayudas FFCV

L’Ajuntament de Betxí ha aprovat per unanimitat la licitació pública del sostre del Poliesportiu Municipal Robert Fernández que, amb una superfície que ronda els 2500 m2, permetrà la instal·lació d’una planta fotovoltaica per a autoconsum. En concret, comptarà amb una potència de 120 kw que donarà servei a centenars de veïns i veïnes que visquen a menys de 500 metres de la zona i que, per tant, podran reduir el muntant econòmic de la factura elèctrica mensual.

L’alcalde, Alfred Remolar, ha destacat que “és una gran notícia que puguem aportar el nostre granet d’arena per tal de beneficiar desenes de persones, sobretot en este moment, en què la llum està més cara que mai i encara no es veu el final de la pujada elèctrica”.

El passat estiu, l’IVACE va aprovar per a Betxí una subvenció que supera els 140.000€ per a promoure projectes d’este tipus que en este cas haurà d’estar en marxa abans que finalitze el present exercici econòmic.

En este context, a partir de les pròximes setmanes s’engegarà una campanya informativa des del consistori per tal de comunicar a totes les famílies els avantatges d’entrar en una Comunitat Energètica Local i la forma de fer-ho. Així, Betxí serà una de les primeres a engegar projectes públics d’autoconsum gràcies a la proposta que va fer el portaveu d’Unides Podem, Javier Delgado, per al pressupost municipal de 2021.

lexus

Dejar respuesta

Por favor escribir tu comentario:
Please enter your name here