Eric Peñalver, millor esportista a Betxí

 

El món de l’esport a Betxí va viure una nova edició de la VI Gala de l’Esport Local, una iniciativa impulsada la passada legislatura pel Consistori per a fomentar la pràctica de l’esport i els seus valors en la localitat.

En esta edició, la gala va homenatjar com a millor esportista de l’any al campió local d’atletisme Éric Peñalver. Així mateix, es va valorar el mèrit de Ferran Isach i Carolina Runceanu com a esportistes revelació.  Per altra banda, dins de la menció d’honor per la trajectòria esportiva es va reconèixer a Pascual Sanahuja pel seu treball dins del món de la columbicultura.

En la categoria per equips, els Veterans de Betxí va ser escollit com el millor de la temporada, després de quedar campió de la seua lliga.  Per últim, es va fer un reconeixement a l’associació ornitològica “la Cardanera” per la seua tasca realitzada durant els últims anys.

El regidor d’esports, Salva Rius, va destacar “la gran implicació que l’Ajuntament té en l’esport local per a fomentar entre la ciutadania els valors implícits de totes les pràctiques esportives”.  Al mateix temps, va subratllar que “la satisfacció per la consolidació d’esta Gala, que reconeix i posa en valor a gran nombre d’esportistes de la localitat, així com l’alt valor competitiu dels nostres joves”.

L’acte va tindre lloc en l’Auditori Municipal, on desenes de persones es van aplegar per retre homenatge als premiats.  La gala va concloure amb un sopar  multitudinari on els premiats van poder compartir els guardons amb autoritats, familiars i amics.

lexus

No hay comentarios