Ja pots apuntar-te a les Escoles Municipals d’Estiu a Almassora

lexus

El regidor d’Esports, Xavier Trenco de l’Ajuntament d’Almassora, i la regidora d’Educació, María José Tormo, han presentat les escoles municipals d’estiu per a les quals, en aquesta edició, el consistori ofereix 170 places. Les activitats es desenvoluparan durant el mes de juliol i s’adaptaran a les necessitats de xiquetes i xiquets de 2 a 14 anys.

Tots dos edils han posat en valor “l’ajuda que aquestes iniciatives suposen per a les famílies que no tenen vacances durant l’estiu i necessiten d’una alternativa per a les seues filles i fills”, com ha destacat Tormo. Tant l’escola educativa com l’esportiva es desenvoluparan en instal·lacions municipals i en els col·legis Germans Ochando i Regina Violant, per la qual cosa “l’equip de govern agraeix la col·laboració dels centres escolars, imprescindible per a poder realitzar aquestes i moltes altres activitats”, en paraules de Trenco.

Així doncs, la Escola Esportiva d’Estiu permetrà als xicotets practicar “esports diferents a aquells que oferim la resta de l’any” i iniciar-se en disciplines com el ioga o els esports aquàtics, a més de “recórrer totes les instal·lacions esportives que té Almassora”, tal com ha explicat el regidor d’Esports. Després de la bona acceptació de la iniciativa el passat any, el departament de Trenco ha optat per “repetir l’experiència i complementar així l’oferta d’Educació, la qual cosa també ens permet crear més places”.

Les activitats programades pel Servei Esportiu Municipal (SEM) es desenvoluparan del 2 al 13 i del 16 a 27 de juliol, amb un preu d’entre 35 i 60 euros per quinzena, en funció de l’edat de l’alumnat. L’horari serà de 9.00 a 13.30 hores, encara que les famílies podran acollir-se a l’horari estès des de les 8.30 i fins a les 14.00 hores sense cost addicional.

Pel que fa al programa de la Regidoria d’Educació -que es realitzaran en les mateixes dates en el CEIP Germans Ochando- l’edil de l’àrea ha destacat l’ús de l’anglès en les activitats perquè els xicotets “aprenguen expressions quotidianes i puguen comunicar-se entre ells en aquest idioma. Per a Tormo “l’ampli ventall d’excursions a llocs com Aquarama, el riu Millars o el planetari, que tant gaudeixen els nostres xiquets i xiquetes” és un dels valors de l’escola estival.

En aquest cas, l’horari serà de 7.30 a 14.00 hores, amb un cost de 70 euros per quinzena. A més, les famílies disposaran del servei de menjador de 14.00 a 16.00 hores per un import de 24 euros per cada dues setmanes.

Preinscripció i Matriculació

El primer programa a obrir la preinscripció serà el de la Regidoria d’Educació. La famílies hauran d’apuntar als menors en el SIAC entre el 14 i el 28 de maig i formalitzar la matriculació a partir del 6 de juny. De l’1 al 9 de juny el SEM repartirà a la piscinca coberta els números per al sorteig de les places disponibles. L’assignació es realitzarà l’11 de juny i la inscripció podrà completar-se a partir del dia 15 del mateix mes.

lexus

No hay comentarios