L’Ajuntament de Vila-real millora la CEM i prepara l’obertura del bar-cafeteria

lexus

L’Ajuntament de Vila-real acaba de realitzar labors de condicionament i millora de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i prepara ja l’obertura del bar-cafeteria, que podrà tenir un horari independent al del recinte. “Després d’un any en funcionament i amb l’ús continuat, hem detectat algunes millores a realitzar i hem arreplegat també l’opinió dels clubs, que ens han fet algunes peticions”, explica el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, sobre aquests treballs.

En primer lloc, s’han reparat els cristalls que recobreixen gran part dels vestuaris, ja que alguns presentaven trencaments per l’ús i, en algun cas, per algun defecte en la construcció. Aquesta actuació arriba després de la instal·lació de diverses infraestructures amb xarxes para-balons o malles de protecció en els laterals dels camps de futbol, que separen l’espai que ocuparà la futura pista d’atletisme. “Els treballs, que s’han sufragat entre l’empresa constructora i l’Ajuntament, serviran per a evitar que torne a haver-hi incidències durant els partits de futbol”, assegura l’edil.

D’altra banda, Serralvo avança que en un parell de setmanes podria publicar-se ja la plica de concessió del bar-cafeteria del recinte. “L’expedient ja està i ara només falta tenir el servei adequat que mereix aquest espai”, assenyala l’edil, qui anuncia que també hi haurà millores per a aquest negoci. “Hem considerat que el més adequat serà barrar el perímetre de la cafeteria, de manera que es puga obrir al públic hi haja o no hi haja trobades esportives, al marge de les instal·lacions esportives”, explica. En qualsevol cas, el tipus de clos previst permetrà albirar sense problemes els camps de futbol durant els partits.

A més, està previst crear un accés més restringit a les instal·lacions per a controlar millor qui entra i ix del recinte, mentre que els participants en l’escola taller T’avalem de jardineria s’han encarregat de resoldre els problemes que ocasionaven les herbes als camps de joc. “Es tracta d’una actuació molt necessària i també reclamada pels clubs, ja que al voltant dels camps de futbol creixien plantes el fruit de les quals, en assecar-se, es feia tan sòlid que punxava les pilotes. Els joves de T’avalem han fet un gran treball de neteja per a evitar que aquestes herbes tornen a crear problemes”, assenyala.

Les actuacions en la CEM formen part del pla de millores d’instal·lacions esportives que, entre altres qüestions, ha permès incorporar recentment noves graderies al pavelló poliesportiu Melilla. “Quan vam accedir al govern municipal, ni existia la piscina del Termet ni el Centre de Tecnificació Esportiva estava obert i aquesta Ciutat Esportiva Municipal tampoc era viable. Encara que vam tardar un poc més per a fer bé les coses, ara s’està demostrant que funciona i que està en un lloc adequat”, indica Serralvo. “Seguirem treballant per mantenir forta la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l’Esport, millorant i completant els espais per a la pràctica esportiva”, conclou.

lexus

No hay comentarios