Primer Toque CF, flamante finalista del Torneo Petits Herois

Aquest passat dissabte 22 de febrer Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy, centre de tecnificació de futbol va organizar la segona edició del II torneig petits herois al Camp de l’Aube -Jesús i Maria, un torneig on els beneifics van destinats a la lluita contra el càncer infantil.

El torneig va ser tot un exit amb grans partits i amb un gran ambient. Més de 700 persones van passar pel camp de l’aube el dissabte a veure el torneig i aportar el seu granet de sorra per col·laborar amb aquesta gran causa.

Van jugar equips de gran nivell com: Valencia CF, Villarreal cf, Levante Ud, UE Cornellà, Cd Castellón. G. Manresa, Primer Toque, Balaguer…entre d’altre de Terres de ‘ebre i Tarragona.

Final:  Cornellà A 3-1 Primer Toque   (1-1 tot el partit i es va decidir als últim 5 minuts).

 

  1. Cornellà A
  2. Primer toque A
  3. Valencia CF
  4. Levante CF
  5. Villarreal CF
  6. Balaguer CF
  7. CD Castellón
  8. Avatars Academy

És van viure partits de gran nivell de futbol i molt emocionants sobretot amb semifinals i final.

Al final del Torneig, Aleix Franch va fer entrega d’un detall a David Solé, jugador del Balaguer que aquest dissabte del torneig, feia 4 anys que havia superat la malaltia de la Leucemia i també a Ian Mulet, que per ell va començar aquest torneig on també ha superat la malaltia i ja torna a jugar a futbol amb moltes ganes.

 

El torneig va ser tot un exit, el camp estava ple de gom a gom i la gent es va volcar en aportar el seu granet de sorra. Gràcies a totes les empreses i donatius…ja es porten mes de 3.500 euros recaudats, una xifra que ja dobla els 1.342 euros que es van recollir l’any passat.  El dilluns vinent és sabrà la xifra final un cop es tanqui tot el torneig i es portin totes les donacions al Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

lexus

No hay comentarios

Dejar respuesta