Tornen les carreres de muntanya a Betxí

RafaSport

L’Ajuntament de Betxí ha obert les inscripcions per a les carreres de muntanya, que tornen enguany, després d’un any sense competició per la pandèmia de la Covid-19. Tant el Trail Pics de Betxí com la Marxa se celebraran el 14 de novembre i compten amb l’assessorament tècnic de Urban Running Castelló.

Aquesta serà la setena edició del Trail i s’espera que es mantinga l’èxit de participació dels últims anys, quan es van aconseguir les 700 inscripcions. A més, després d’un any sense competició, els corredors arriben amb la il·lusió de tornar a gaudir d’aquesta carrera per un entorn formidable com és la Serra d’Espadà.

Els participants del Trail hauran de recórrer un circuit molt tècnic de més de 16 quilòmetres des de la sortida de la Plaça Major de Betxí, amb un desnivell positiu acumulat de 700 metres i un pendent màxim del 33%. Per la seua part, la Marxa, que celebrarà la seua sisena edició, és una prova més assequible i no competitiva, amb un recorregut d’uns 9 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 262 metres.

Les inscripcions al Trail i la Marxa es poden realitzar de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Betxí o online a través de www.urbanrunningcastellon.com.

lexus

Dejar respuesta

Por favor escribir tu comentario:
Please enter your name here