Derrota de la Sub-17 Valenta que complica el seu passi

La Selecció Valenciana Valenta sub17va caure per quatre gols a un davantEsukadi en la segona jornada de laFase Orde l'Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Elene Gurtubay(31′), Yenai (39′), Arixen (69′) iOhiane (77′) van certificar la victòria d'una Selecció d'Euskadi que va ser superior a laValencianaAbril va maquillar el resultat amb el gol de l'honor a cinc minuts del final.

El camp de 'L'Albujón’ aCartagena va ser l'escenari d'aquesta dura derrota que deixa amb moltes menys opcions la Selecció Valentad' assolir laFase Final.

Esport Base

La pitjor notícia és que ja no depèn de si mateixa, ja que una victòria deAragó front aEuskadi en l'última jornada el deixaria sense classificació.

Dos massans

Euskadi va mostrar des del minut zero que anava a ser un rival dur, difícil de batre i amb mordent en atac.

Un conjunt que va saber on furgar per fer mal a la defensa de lagomar12.

Si bé és cert que la posició de fals nou desub15_7 va crear dubtes a la saga basca, la segona punta, Elene Gurtubay, va amenaçar constantment la porteria defensada perRocamora.

Així va arribar el primer gol al 31′, gràcies a un desmarcament deElene, que va rebre sola a la frontal, es va internar i va creuar a gol.

D'aquest primer cop no es va recuperar el combinat dirigit perAli Moreno, que a més va rebre un altre matx als pocs minuts.

Yenai va llançar alt des de fora de l'àrea i el seu xut bombejat va acabar ficant-se en la porteria valenciana.

Dos gols en pocs minuts que van sepultar l'ànim de les jugadores de blau.

Va arribar la sentència

Amb el que s'ha vist els primers 45 minuts, només l'heroica podia canviar el destí de la trobada. La Selecció va igualar el nivell físic deEsukadi, va ser d'igual a igual a les lluites, ho van deixar tot al camp. Però res, no va donar.

Elene Gurtubay, la millor jugadora d'aquest partit, va agarrar el cuer al centre del camp, va fer jugada individual orientant-se a banda esquerra, va centrar a la vora de l'àrea petita i per allà va passarArixen sola per encabir el tercer.

El quart, anotat perOhiane després d'un barull per rematar un tret de cantonada, va ser la culminació d'un dia negre.

L' equip dirigit perAli Moreno va tirar d'orgull, potser amb el record de ua remuntada impossible que va patir en les seves pròpies carns davantCatalunya fa just any, i va empènyer tot el que va poder fins al final.

Fruit d'aquest emprenyament, ja ambLaia Alepuz de davantera centre, va arribar el gol deAbril e el minut 85′.

Res a fer en un dia per oblidar; Euskadi va ser millor i laSelecció sub17 se la jugarà davantAstúries depenent d' altres resultats.

FITXA TÈCNICA

Selecció Valenta sub17 (1): Rocamora, Molina(Nerea, m. 70), Valeria, Laia Alepuz, Rebeca, Abril, Eva Forés (Marta Ibáñez, m. 63), Rocío (Laia Pastor, m. 45), Irene Ñíguez (Puchi, m. 81), Sofia Clausí (Yulan, m. 70)i Daniela Hellín.

Euskadi sub17 (4): Elene Aldekoa, Aroa, Helena, Ohiane, Nagore (Ane Baigorri, m. 65), Ane Bordagaray, Yenai, Elene Gurtubay (Ane Huazhi, m. 70), Arixen, Aiara i Patri Mugabure (Irune Casamayor, m. 80).

gols: 0-1 (Elene Gurtubay, m.31); 0-2 (Yenai, m. 39); 0-3 (Arixen, m. 69); 0-4 (Ohiana, m. 77); 1-4 (Abril, m. 85)

Àrbitres: Alejandra Raza, àrbitra principal; assistida perCandela Rubioi Marta Massó. Lidia Gutiérrez va ser la quarta àrbitra. Totes pertanyen a la RFFM (Madrid).