Del “finals” de Copa del Rei esperen al Villarreal CF i CD Roda en Divisió Honor Juvenil

Fins a sis equips amb opcions de classificar-se per a la Copa del Rei Juvenil després de la disputa de la tretzena jornada en el grup VII de Divisió d'Honor Juvenil, el Llevant UD ja classificat, queden 3 places per a Elche CF, València CF, A. Madrileny, Roda de CD, Villareal CF i Alboraya UD, amb la possibilitat d' una quarta plaça que seria per al cinquè classificat. CD Roda i Villlarreal CF juguen a casa la pròxima setmana davant Albacete i Ranero, respectivament, sense opcions de ser a la Copa i en l'última jornada visiten Patacona i Llevant, respectivamene, amb els granotas ja classificats. Si vencen aquests dos partits, tindran moltes opcions per jugar la Copa.

ElLlevant UD segueix líder després de la seva victòria en terres murcianes 1-5 davant el Ranero CF, sense dos dels seus principals puntalsCarlos Espí i Álvaro Moreno titulars amb l'At. Llevant UD, els granots segueixen ferms en el liderat.

ElValència CF en la vesprada d'avui diumenge es va imposar 5-1 al Kelme CF, els blanencs segueixen tercers a un punt de l'Elx CF i a 8 del líder.

Circ Fofito

Destaca la victòria delCD Roda a casa de l'Elx CF, els badencs van aconseguir donar-li la volta al marcador en un partit a la segona part a un partit que van començar guanyant, al fínal al minut 90′ agol d'Asier Hernàizdona els tres punts als castellonencs que ara són empatats a 25 punts amb l' At. Madrileny que va vèncer 0-2 a casa de l'Albacete BP.

Alboraya UD i Villarreal CF també segueixen amb aspiracions de jugar la Copa del Rei gràcies a les seves victòries, tots dos es queden amb 24 punts a 2 punt de l' At. Madrileny que és el quart classificat.

Els vermellets van guanyar 2-1 a la UD Alzira, en un partit que se'ls va complicar amb un gol dels blaugranes a la primera part, en la segona dos gols deIván Marqués i de Mario Cervera, un dels màxims golejadors del grup. Per la seva bandaels groguets van vèncer per la mínima a casa del Patacona CF, 0-1.

Pel que fa a la permanència, els dos equips valencians en aquesta zona de descens no van puntuar, Patacona CF i UD Alzira. Els manxecs delEFB Miguelturra van puntuaren empatar a casa seva 1-1 amb UCAM, els murcians marquen la permanència amb 5 punts per damunt d'UD Alzira i 9 sobre el Patacona CF.