L'Aleví A Primer Toc CF prova l'experiència de Futbol 11 al Torneig Manolo Guerrero

L'Aleví A de Primer Toque CF va competir a bon nivell al Torneig de Terrassa "Manolo Guerrero".

Primer torneig oficial per als nois en futbol 11, al grup els rivals són Jabac Terrassa, CE Europa i FCBarcelona, al camp de Can Jofresa, a Terrassa.

JABAC 1 – AA 1

Primer partit del matí, contra un gran equip, comencem el partit una mica dubitatius, en una contra en els primers minuts, el Jabac s'avança en el marcador, 1 a 0.

Esport Base

Els nois tot i el gol, continuen intentant tenir la possessió, enllaçant bones jugades combinatives, en les quals tenim diverses ocasions de gol per poder empatar. Tot i que el rival ens creava perill en contraatacs perillosos. Gairebé al final de partit, en una falta directa, Joaquín, aconsegueix empatar per als taronges, en un partit molt igualat.

AA 4 – EUROPA 2

En el segon partit, els nois semblen amb més confiança, al poc de començar, gràcies a un centre de Rubén, que acaba directament a la porteria, ens avancem 1 a 0, els taronges agafen confiança, i després de diverses recuperacions a camp contrari amb una pressió alta a la sortida de pilota del rival, ens avancem 4 a 0 al marcador, a 15 minuts.

Suspesa la Vila-real Yellow Cup Easter, els nois es relaxen i l'empenta del rival provoca que encaixem 2 gols en els últims 15 minuts a més de diverses ocasions de gol.

Al final 4-2, mostrant bones sensacions de joc i millorant en diversos aspectes respecte al primer partit, no només pel resultat.

AA 2- FCBARCELONA 4

Últim partit de la fase de grups, un rival conegut per tots, el Barça.

Els nois comencen molt nerviosos pel respecte i admiració al rival, fruit d'això comencen una mica desorganitzats, i en bones jugades del rival, a 5 minut el partit està 0 a 2 a baix, després dels 2 gols sembla que l'equip millora i està més aviat situat i comença a crear més perill amb arrencades per banda dels nostres.

Tot i així, encaixem el tercer, surt a flor el caràcter i orgull dels nois, que en 10 minuts de valentia, i després de diversos robatoris al centre del camp sorgeixen diversos contraatacs en què Marc Abadía i Juan, aconsegueixen el 2-3, sabent que amb l'empat eren a quarts, els nois continuen empenyent i apretant un molt bon equip, manca de 4 minuts, en una contra perillosa Miguel després d'una passada a l'espai deixa sol a Abadia que un contra un amb el porter no pot superar-lo, per al que hagués estat el 3 a 3.

Al final en una contra el Barça, resol el partit 2 a 4, al seu favor, i els val per classificar-se, però molt contents amb els nois per donar la cara davant un rival que acabaria guanyant el torneig.

El grup quedava amb Jabac 1r classificat amb 7 punts, Barça i Primer Toque 4 punts i Europa 1. Per enfrontament directe, els taronges queden tercers de grup i passen a la fase plata.

Ja a la tarda a la fase plata, a quarts de final, ens enfrontem a l'At. Segre, en un partit marcat per la minva física dels nostres, en què no som capaços de generar el joc vist al matí i amb un ritme molt apàtic, el rival ens supera en tots els aspectes del joc.

El partit acaba 1 a 1, i anem als penals, en els quals la sort no està del nostre costat.

Els tècnics comentaven"Destacar que els nois han realitzat un gran torneig, on han competit a un nivell molt alt, ens quedem amb unes sensacions molt positives de cara al futur d'aquest grup en la categoria de futbol 11, a més d'afegir una experiència més que segur els ajudarà a aprendre i a ser millors.”