El FC Barcelona guanya la Copa de Campions Juvenil

El bon temps i el gran ambient que es respirava en els instants del partit ja auguraven la gran final de la Copa de Campions que ens anava a brindar la Ciutat del Futbol de les Rotes. Els protagonistes, Athletic Club i FC Barcelona, conscients que en joc hi havia el millor equip de la Divisió d'Honor Juvenil en la temporada 2021/2022.

La igualtat en intensitat i qualitat per part d'ambdós equips només podia trencar-se amb una genialitat i així va succeir. Al minut 24 Víctor Barberà donava una magnífica assistència amb el tacó perquè Àlex Valle no fallés en l'u contra u i anotés el 1-0 amb el qual s'arribava al descans.

El pols no va afluixar a l'inici del segon període. L'empenta per part d'ambdós equips per convertir-se en campions i la conseqüent emoció en el duel es va estendre fins al final. Tant va ser així que, quan al partit li restaven deu minuts, l'Athletic Club veia com el col·legiat un tant de cap que hagués significat l'empat que forçava la pròrroga.

Esport Base

així, el tant d'Àlex Vall es va convertir en definitiu, donant la victòria i el títol de la Copa de Campions al FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

FC BARCELONA: Ander Astralaga, Miki Juanola (Pol Muñoz, m.66), Diego Almeida, Chadi Riad (Arnau Casas, m.45), Àlex Valle, Marc Casadó, Estanis Pedrola (Mamadou Saidou, m.3), Aleix Garrido, Víctor Barberà, Ilias Akhomach (Jorge Alastuey, m.89) i Juanda (Fermín, m.66).
CLUB ATLÈTIC: Aimar Peñalver, Aimar Duñabeitia, Asier Santolaya (Unax Rezola, m.86), Ibón Sánchez, Ibon Badiola (Aimar Peña, m.79), Wibuala Junior, Lander Arenal (Aimar Vicandi, m.45), Erlantz Palacín (Ieltxu García, m.55), Álvaro Marín (Àlex-Iker Alba, m.45), Asier Santamaría i Aitor Sollano.
gols: 1-0, Àlex Valle (24′);
àrbitre: Gerónimo Montes García-Navas.Assistents: Diego Gay Vázquez i Sergio Rebollo Merino.Quart àrbitre: Jon Alzibar Beristain