El València CF, líder en Divisió Honor Juvenil, victòria del CD Roda i empat del Villarreal CF

Va empatar el Levante UD pel que unit a la victòria del València CF a casa davant Patacona CF, deixa aels blanencs líders en solitari amb un punt d'avantatge sobre els granots.

Taules al final de l' entre elFC Cartagena i el Llevant UD, 1-1, es van avançar els cartageners però els d'Euge Ribera van rescatar un punt en els minuts finals a la sortida d'un córner.

Per la seva banda, elValencia CF va vèncer 3-0 al Patacona CF gols d'Aimar Blázquez, Alex Gurendal i Marc Palomero.

Esport Base

amb16 puntsa 2 del líder marxen tres equips, Elx CF, Alboraya UD i CD RodaEls il·licitans van guanyar 3-1 a l' Albacete BP, amb dos gols de Didac Castellá i Dario Marcos.

Alboraya UDsegueix al capdamunt de la classificació una jornada més, tres punts més gràcies a triomf a casa3-0 davant els murcians del Ranero CF.

ElCD Roda es va emportar el tres punts de la seua visita a la UD Alzira, 0-2, amb dos gols del Pedro Luque. Els gualdinegres se situen per sobre dels seus germans grans, el Villarreal CF que va aconseguir empatar en els últims minuts davant UCAM Múrcia.

A la zona de descens, primer punt per aEFB Miguelturra que va empatar 1-1 davant el Kelme CF, els de la garra van anotar el gol de l'empat al minut 90 i amb 5 punts s'allunyen un punt del descens empatats amb la UD Alzira, els dos equips s'enfrontaran en la pròxima jornada.