Grapa, inexpugnable

Sisena victòria consecutiva del Fustecma NBF Castelló i segueix invicte a Grapa. El conjunt assoleix una nova victòria en els instants finals de la trobada a la Lliga Femenina 2.

Un partit amb molt de ritme des del principi això va permetre que l'anotació fos molt alta per als dos conjunts. La trobada es va decidir en els instants finals per al Fustecma NBF Castelló. Si bé és cert, en tot moment, el conjunt castellonenc va estar per davant en el marcador. Viladecans va aprofitar les seves armes i el marcador es va ajustar en alguns moments del partit.

L'inici de la trobada va començar millor per al conjunt visitant. Va trobar un encert molt més gran Viladecans. El conjunt català es va aprofitar de sortir més endollades, i des del tir lliure es va fer fort. Així mateix, l'alt ritme que va marcar Viladecans va ser molt fort des de l'inici. Amb el transcurs dels minuts, el Fustecma NBF Castelló es va situar millor en pista, i amb això, va regnar la igualtat en el lluminós. Una cistella en l'última acció d'aquest període va permetre que les blaves finalitzessin per davant (23-22).

Circ Fofito

En els següents minuts es va acomodar el Fustecma i va poder ampliar la diferència en el marcador. Si bé és cert, Viladecans no ho havia dit tot i després de diverses recuperacions, va aconseguir reduir la diferència en el marcador. L'encert exterior també va permetre que el desavantatge es reduís. El desencert de les visitants juntament amb la velocitat i verticalitat locals, va possibilitar que, novament, Fustecma dominarà el marcador i la diferència de partit es continuarà mantenint (41-33).

Després del pas pels vestidors, la dinàmica va continuar sent la mateixa. Fustecma, amb molta feina defensiva, va aconseguir recuperar diversos bàsquets, que li va permetre córrer i per tant anotar amb una major claredat. Viladecans, de nou, des del tir exterior va tornar a ajustar el marcador. Un nou cop damunt la taula de les castellonenques va permetre que la diferència s'ampliés en el marcador (61-49).

En el darrer quart i amb tot per decidir l'energia de la trobada es va prolongar uns minuts més. Primer va colpejar el Fustecma NBF Castelló novament omplint d'energia la seua defensa amb atacs molt dinàmics i resolutius. Per contra Viladecans va decidir que no estava tot dit i novament, amb l'encert exterior, es va escurçar la diferència entre els dos equips. Amb un últim minut d'infart en què finalment, amb una espectacular defensa i gran encert des del tir lliure, es va aconseguir una nova victòria (73-69).

Cal destacar la figura d'Ana Pérez, amb 17 punts, 7 rebots per a 27 de valoració. Així com Sabina Carli del Pi amb 9 punts, 6 bàsquets recuperats per 14 de valoració. I Claudia Pérez amb 15 punts, 8 rebots per a 13 de valoració.

Fitxa de dades:

Fustecma NBF Castelló 73: C.Villamor (4), L. Camps (14), A. Pérez (17), A. Ferri (2), L. De Giacomo (4), L. Ruíz (7), S. Carli (9), F. Asemota (-), C. Pérez (15), D. Scott (2),  L. Joves (-), i L. Os (-).

Viladecans 69: J. Lamolla (10), Pàg. Curt (3), E. Almasque (-), C. Perez (7), S. Pascual (-), A. Alonso (12), B.Collado (-), M. Borrelles (16), M. Ribera (5), Q. Ubia (-) i E. Silva (8).

camp: Pavelló poliesportiu Fernando Úbeda (Grapa). Castelló de la Plana.

Àrbitres: PORTALÉS SANCHEZ, ANGEL VADELL LLANES, GONZALO CATRIEL