els “grans” no fallen en Infantil Autonòmica

València CF és lídertambé en l'Autonòmica Infantil gràcies a la diferència de gols, els blanencs al costat de Villarreal CF i Levante UD lideren la classificació amb ple de victòries. Partidazo el pròxim cap de setmana amb el partit entre el Villarreal i Levante UD, segon vs tercer.

En aquesta quarta jornada, elValencia CF va vèncer 0-3 a casa del Patacona CF, els va costar al València CF emportar-se la victòria amb els playeros molt bé defensivament fins que en el minut 16 de la segona part Iván Blas va obrir la llauna, després dos gols d'Izán Giménez i Ayoze Beranguer van sentenciar el partit.

ElVillarreal CF va guanyar amb claredat en la seua visita a Elda CF, 1-5, es van avançar els groguets amb un gol de Jairo Trujillo abans del descans i ja a la segona part doblet de Xavi Royo i Gabriel Duarte.

Circ Fofito

El tercer és elLlevant UD, ahir victòria 0-3 davant el Kelme CF, va marcar dos gols Héctor Montero i Marc Santos en els últims instants de partit

Bon empat, 1-1, del Torrent CF en la seva visita al Fundació VCF, els taronja van encaixar el seu primer gol de la temporada igualant el partits a la segona part.

A destacar, el bon inici delMislata UF, ahir van puntuar en la seua visita a la UD Alzira, empat sense gols. Una molt bona defensa en aquests primers partits els ha encoratjat fins a la cinquena posició amb 7 punts. Destacable també, la golejada de l'Alboraya UD al CD Castellón, 5-0.

Finalment, primera victòria de la temporada per alRoda de CD, 3-1, davant el Primer Toc CF.

En la jornada de ayer domingo, dos victorias foraneas.Elche CF se impuso con claridad al Lacross Babel C, 0-4, los ilicitanos son quintos con 7 punts.

Histórico triunfo del At. Moncadense, primera victoria en la categoría, 1-3 en casa del CF Gandia con hat-trick de su delanteroSamuel Guersif que se pone en cabeza de los máimos goladores con 6 dianes.. Los rojiblancos con 4 puntos salen de puestos de descenso, per la seva banda, los blanquiazules siguen sin puntuar.