Nou Bàsquet passa a semifinals de la fase d'ascens a Nacional

Ajustada derrota i passi a semis del Nou Bàsquet. El conjunt castellonenc va rendibilitzar l'avantatge aconseguit en l'anterior duel. Mútua Llevant Alcoi; Club Bàsquet Xirivella i Miarco Petraher buscaran amb el NBF un lloc en la final el guanyador del qual competirà a Primera Nacional la pròxima temporada.

Un partit en què els dos equips es podrien haver portat la trobada. amb parcials al seu favor. Les bones defenses van premiar l'equip que millor es trobava, amb molts minuts amb poca anotació. El Nou Bàsquet ho va intentar fins a l'últim moment però no va poder ser possible. Tot i que si bé és cert amb l'averatge assolit ahir, es classifica per a semifinals.

El partit va començar molt millor el Nou Bàsquet, que va aconseguir anotar amb més facilitat malgrat que no va comptar amb el mateix joc interior que l'últim partit. En els primers instants, la bona defensa castellonenca va permetre que el Godella no anotara pràcticament. Amb el transcurs dels minuts el conjunt local es va posar a to, va aconseguir ajustar el marcador i posar-se per davant en el marcador 12-9

Esport Base

El segon període va seguir amb la mateixa dinàmica, les valencianes van sortir molt millor ampliant la diferència en el marcador. Això va obligar el tècnic castellonenc a demanar temps mort. Les blaves van estar diversos minuts sense anotar, amb un partit molt rocós, molta falta i poc anotador. Llum va trencar aquest parcial amb un triple i l'intercanvi de cops va beneficiar les locals, per l' avantatge en el marcador 32-23.

Després del pas pels vestidors la defensa del Nou Bàsquet va pujar un esglaó d'intensitat i això li va permetre jugar més alegre amb atacs més ràpids. A Godella li va costar anotar molt més. És per això que les castellonenques van reduir les distàncies en el lluminós fins a quedar-se només un punt per davall. Amb el transcurs dels minuts, el Nou es va posar per davant novament en el marcador gràcies a la bona defensa que va realitzar 42-45.

Els últims minuts de la trobada van ser poc anotadors, els nervis i la bona defensa va ajustar encara més el marcador per als dos conjunts. El Godella va tornar a anotar amb facilitat sobretot amb cistelles des del tir lliure, sumant més de dos punts per anotació, i es va avantatjar en el marcador, una diferència que les castellonenques ja no van poder remuntar 59-55.

Fitxa de dades:

CDSC GODELLA 59: M. Torrijo (-), M. Martínez (-), B. Salvador (23), S. Daurat (2), R. Pons (-) E. Benavent (5), L. Fèlix i Hèctor amb el trio format per Marc (-), M.Quilis (12), S. Vila (4), M. Fenollosa (13).

NOU BASQUET FEMENÍ CASTELLÓ 55: E.Baca (7),  L. Altabas (2), S. De Giacomo (2), S. Barreda (2), C. Miranda (13), L. Ruiz (12), S. López (4), E. López (-), Pàg. García (-),  L. Os (13).

Àrbitres: M. Cañigueral Novella i M. Giner León.