Protagonisme “groguet” en la victòria d'Espanya Sub-16

Es va disputar al Marbella Football Center el segon partit davant Rússia, dins de les jornades d'entrenament que ha tingut la Selecció espanyola sub16 en terres malaguenyes a les ordres del seleccionador David Gordo.

En aquest segon partit, Espanyaes pren la revenja de la trobada del passat dimarts, ies va imposar per 3-0 a Rússia, amb gols deLamine Yamal (FC Barcelona)Hugo Burgos(RCD Espanyol) iJavier Fernández (A. Madrid).

La selecció Sub-16 va sortir al camp picada en l'orgull pel resultat obtingut en la trobada anterior, en què tot i que el joc ofert pels jugadors de David Gordo va ser interessant, va acabar amb una derrota. Avui l'equip va buscar des de l'inici el gol que els avancés al marcador. Així als 10 minuts, eldavanter Lamine Yamal va avançar l'equip espanyol i va encarrilar la victòria.

Circ Fofito

Vídeo del partit

A partir d'aquí, l'equip va jugar amb molt ordre en defensa i gran projecció en atac i va dominar l'equip rus, tot i que al descans es va arribar amb el mateix resultat en el marcador (1-0) que no sembla fer justícia als merits exhibits pels dos equips en la jornada d'avui. Després de la represa Rússia va disposar d'alguna ocasió per empatar, però la defensa espanyola es va mostrosar i va mantenir el marcador a zero.

Al minut 74,Hugo Burgos va anotar el 2-0 i en el minut final de la trobada, Javier Fernandez va arrodonir el marcador i el va convertir en el 3-0 final.

FITXA TÈCNICA

ESPANYA:3 – Espanya: Francisco Arbol (Asier Herrera. m.40), Daniel Muñoz (L'Ajuntament ja treballa perquè hi hagi un camp de futbol nou, m.50),  Héctor Fort (Mohamed Dahmouni, m.60), Alejandro Vergaz (Javier Fernández, m.50), Pau Prim,(Borja Cortina m.50), Peio Huestamendia (Hugo Burgos, m.50), Unai Rodríguez (Javier Diaz, m.40), Hugo Alba (Francisco Esteban, m.60), Luis Montes (Daniel Diaz, m.40), Jesús Fortea (Jairo Fernández, m.60) i Lamine Yamal (Izan Herranz, m.60)

RÚSSIA :0 – Rússia: Danil Ladokha, Efim Kolobov, Aleksandr Mosin (Denis Traigel, m.33), Kirill Volkov, Dmitrii Aleksandrov (c) (Dmitrii Erofeev, 65), Aleksandr Metsiev (Ilya Zubenko, m.36), Egor Sysoev (Kririll Cheburakov, m.52), Vadim Pastushkov (Egor Akimov, m.67), Nikolai Pridava, German Utkin i Stanislav Topinka
1 – 0 m.10: Lamine Yamal
2 – 0 m.74: Hugo Burgos
3 – 0 m.80: Javier Fernández
Trobada amistosa categoria Sub-16 disputat a MFC.