Tots els detalls del Villarreal CF 6 – CD Castelló 0 al COTIF Femení

J. L. Llagües / Raúl Barberà | l’Alcúdia

El Villarreal CF va guanyar per 0-6 al CD Castellón en la primera semifinal del COTIF femení Canamas Naranja. El vigent campió del torneig -que ja suma quatre participacions- és el màxim favorit al triomf final. Enguany buscarà l'assentament i la salvació en una lliga Femenina en la qual ja acumula dues temporades. El Llevant serà el rival a la gran final. Les granotes es van imposar 1-0 a l'Elx CF.

Esport Base

La trobada va començar amb alternances, encara que el major pes del partit recaia en l'equip "groguet". L'equip entrenat per Sara Monforte intentava aprofundir, però les seves jugades eren contrarestades per les defenses i la portera rivals. Tot va canviar als 9 minuts, quan Teresa Morato va col·locar a l'escaire un llançament de falta. La internacional per Andorra va demostrar la seva classe amb un dispar mil·limètric. El gol va esperonar el Villarreal, que va començar a combinar a plaer a la recerca d'ampliar l'avantatge.

Al minut 13 un cap de Queralt Gómez se'n va anar alt per poc, en una altra ocasió destacable per a les ahir visitants.

Les jugadores de casaca groga tocaven i tocaven davant un defensiu CD Castellón.

Raquel Morcillo, amb el 20 a l' esquena, era una de les escamotes més destacades del Villareal. És una carrilera incisiva, constant, que ahir comptava amb tota la banda per a si mateixa.

Tots els intents grocs morien a la riba. Al 35′ un centre des de la dreta es passejava sense trobar rematadora. Les ahir visitants controlaven el guió del partit, però en l'electrònic imperava un curt avantatge.

El partit se n'anava al descans. Encara quedaven 35 minuts d' intens futbol.

Ambdós entrenadors van realitzar diversos canvis per a l'inici del segon temps.

El partit es va reprendre amb un guió similar al de la primera part. El Villarreal percutia i el CD Castellón es defensava en la mesura del possible.

Al 42′ Lucía ampliava l'avantatge per al conjunt 'groguet’ després de connectar una passada de la mort de Fatou. I instants després arribava el tercer, signat per Teresa Morato, que va rebre una altra passada traçada amb esquadra i cartabó per part de Fatou. Al 45′ Lucía Romero es treia un tir inapel·lable per ampliar l'avantatge fins al quart. El marcador mostrava la superioritat registrada sobre el verd.

Les visitants seguien atacant amb solvència malgrat l'avantatge. I Fatou assolia el cinquè al 53, després de robar una pilota a l'àrea. El Villarreal va ser un vendaval en la segona meitat.

Maria Llompart signava el sisè al 61′ després d'internar-se en l'àrea amb facilitat i creuar la pilota davant la portera del CD Castellón.

El partit va viure els seus últims estertors amb el Villarreal combinant a plaer. Una victòria justa després del vist al terreny de joc.

Després de finalitzar la trobada, es va organitzar un homenatge a Virginia Torrecilla. La jugadora balear va guanyar el COTIF en 2014 amb el FC Barcelona. Compta amb una extensa palmarès i ara arriba de nou al torneig de l'Alcúdia després de guanyar el partit més important de la seua vida en haver superat un tumor cerebral detectat en 2019 després de dos intensos anys de treball i lluita personal.

7 (pàg)’ 9. TERE – Teresa Morató Armengol
 36′CUBE – Cristina Cubedo Pitarch
CARLA Robles Fabregat
 36′MAR Imbegamo Guasch
LUCÍA Romero Marco
 36′AINO – Ainoa Campo Franco
PAOLA Soldevila de la Pisa
 36′YENIfer Yuliet Giménez Gamboa
BICHO – Claudia Iglesias de la Cruz
 36′NEREA Pérez Machado
FATOU Kanteh Cham
 36′Vera RICO Trilles
LLOMPI – Maria Llompart Pons
 36′HELLEN – Elena de Toro Aldaria
CARMEN Carbonell Gil
 36′RAQUEL Morcillo Aparicio
CLARA Capdevilla López
Anna ARMENGOL Brulles
MERITXELL Ens Diumenge
36′
AIDA Samit Correcher
Lucía Elena CALPER Aguilar
36′
SILVIA Tomás Trilles
LAURA Benavent Fernández
36′
ANABÉ – Ana Belén Martínez Adrián
NEUS Flich Peris
36′
BLANCA Moreno Casado
MARÍA GOZALBO Bort
36′
MAR Fayos Martínez
CARMEN Franch Bonet
36′
 41′ 30. LUCÍA Romero Marco
 43′ 9. TERE – Teresa Morató Armengol
 45′ 30. LUCÍA Romero Marco
 52′ 10. FATOU Kanteh Cham