Una expulsió després d'un penal dubtós condiciona la final Sub-17 amb derrota de la Valenciana

Va finalitzar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmica amb el triomf de les seleccions de laComunitat de Madrid en categoria sub17 i de Andalusia en la categoria sub15.

Selecció Valenta sub17 Subcampiona

No van poder les Valentes remenar la feina, després d'un gran campionat a falta de 5 minuts tenia avantatge amb el 1-0 marcat per Noah, però després d'unpenalty i expulsió d'una jugadora valenciana, tot va canviar.

Van marcar les madrilenyes el penalty, portant el partit a la pròrroga amb l' empat a un. Dues parts de 10 minuts i amb una jugadora menys, va ser determinant perquè les madrilenyes es portessin el títol. Van anotar el 2-1 en un tret de cantonada, i en la segona part de la pròrroga 2 van pujar el definitiu 4-1 a el marcador.

Categoria sub15

La final entre Andalusia i Galícia va ser per a les surienques, que es van avançar amb un 2-0 a la primera part. Van escurçar distàncies les gallegues en els primers minuts de la segona part amb el 2-1. Ja en l'últim minut de partit les andaluses van marcar el definitiu 3-1, emvant-se el títol.