Victòries de Villarreal CF i CD Roda i derrota del CD Castellón davant el colista en Infantil Autonòmica

Primera victòria de laUD Alginet en la temporada, 2-1 davant el CD Castellón, els locals van remuntar a la segona part un gol del pitxitxi albinegre Marcos Fernández, gràcies a dos gols de José Estrada. Amb aquests tres punts la UD Alginet s'acosta a un punt del penúltims classificat Inter San José.

Després de setze jornades la UD Alginet aconsegueix la primera victòria, sembla que en les últimes setmanes ha canviat la dinàmica de l'equip, amb bons resultats com el que van aconseguir en empatar amb el Villarreal CF fa dues jornades

Cap dels altres equips en zona de descens va aconseguir puntuar, va vèncer l'Elx CF en la seua visita a l'Inter Sant Josep, 2-3, tot i que els col·legials es van posar dues vegades per davant en el marcador, finalment els franjiverdes es van emportar els tres punts.

Esport Base

ElLevante UD va guanyar 3-1 a l' At. Amistat, gols d'Álvaro Higes i dos gols de Sohibou Ba.

Per la seva banda, elPatacona CF sumó 3 punts en la seua visita a CF La Nucia, 0-1, segona victòria consecutiva que l'allunya tres punts del descens.

A la part alta de la classificació, victòria dels 4 primers classificats, elValència CF és líder del grup amb 5 punts de distància sobre el Villarreal CF. elsvalencians van guanyar 7-0 al Torrent CF, amb gols de Santiago del Rio, Marc Company, doblet d'Héctor Fernández i hat-trick de Marc Martínez.

ElVillarreal CF va resoldre el seu partit amb el Kelme CF en els primers minuts de partit, amb dos gols d'Eduardo González i Marcos Martín, a la segona part van escurçar distància els il·licitans, peròal final 1-2 per als groguets.

Tercer i quart queden l'Elx CF i el Llevant UD, amb 8 i 10 punts de distància sobre el València CF.