El passat dimarts 15 d’agost al camp » Les Forques » de la localitat de Xert,es va celebrar el Trofeu Ul.lustríssim ajuntament de Xert, entre el conjunt local i la U.D. Sant Mateu, un derbi comarcal en tota regla.

El partit començava amb les segúents alineacions:

C.D.Xert: MIQUEL, ÀLEX CARDÀ, PASCUAL, ORTEGA, LLUIS,CUELLAR, FERRIOLS,FRAN, GERARD I MAURICI.

Al llarg del partit,van jugar JOEL,PIÑANA, DENIS I JOTA.

U.D.Sant Mateu: FABI, FRAN, JULEN, RAFA, LIMU, XUKI, JONA, PEDRO,  FERRAN, IKER I ADAN.

Al llarg del partit,van jugar: CARLOS (p.s.), RAMON( p.s.),LUXO,AITOR,VICTOR, MARC, YAGO, MATEU, ABDUL I HASSAN.

El partit va ser molt entretés i disputat entre els 2 equips,amb diferents fases. El partit va començar dominat pel Sant Mateu,jugant a camp contrari i amb escassa presència del Xert a l’àrea visitant. Per aquest motiu,i després de diferents aproximacions, La UD Sant Mateu es va avançar en el marcador al minut 30. Adan remata a gol una bonica jugada per banda esquerra entre Ferran i Xuki. 0-1 merescut. A partir del gol,el Xert avança línees buscant el gol de l’empat i quasi l’aconsegueix amb un bon llançament de falta al 33,que para molt bé Carlos que acabava d’eixir al terreny de joc, i al 35 quan un bon remat s’estavella al pal. Al 37, el Sant Mateu busca el 0-2,però un bon xut de Ferran l’atura Miquel, arribant així amb el 0-1 al descans.

A la segona part, el Xert va dominar el joc i va tindre les millors ocasions,algunes molt clares,desaprofitades pels seus davanters,peró al final van arribar els gols i al minut 74,Àlex Cardà, al 81, Piñana de penal, i al 86,Ortega, posaven el 3-1 al marcador amb el que s’arribava al final del partit.