El Villarreal CF (sub-11) guanya el MICFootball7 a la seua categoría y el Sub-8 aplega a semifinals

El FC Barcelona, per partida doble, ha sigut el principal vencedor, aquest últim cap de setmana, de la 19a edició del torneig de futbol base MICFootball7, que s’ha disputat a les instal·lacions Mediterranean Sports Village de Salou, a la Costa Daurada. La competició, que ha tingut lloc els dies 17 i 18 de juny, també ha coronat el Valencia CF, Atlético de Madrid i Villarreal CF. La competició ha acollit uns 3.000 espectadors a les graderies i ha comptat amb un total de 104 equips procedents d’Espanya, Andorra, Bielorússia, França, Àustria, Canadà, Regne Unit i Hongria. Hi han participat futbolistes alevins, benjamins i prebenjamins que s’han repartit en cinc categories: U8, U9, U10, U11 i U12. Clubs d’entitat com el Liverpool, Villarreal, Valencia, Atlético de Madrid, FC Barcelona i RCD Espanyol, entre d’altres, no s’han perdut una cita que ha tingut lloc per segon any consecutiu a terres tarragonines, on prop de 1.400 persones s’han allotjat a sis hotels diferents.

El gran dominador del palmarès continua sent el FC Barcelona, que diumenge es va endur dos títols. En categoria U9 (benjamins de primer any) es va imposar en una igualada final al RCD Espanyol per 2-3. També es va apuntar la victòria en U12 (alevins de segon any) i contra el mateix rival, en aquesta ocasió superant el conjunt blanc-i-blau per un resultat més ampli: 1-4.

El Valencia CF va ser el guanyador de la categoria U8 (prebenjamins) gràcies a la victòria per 3-2 davant el RCD Espanyol, club que va aconseguir arribar a tres finals però no en va poder guanyar cap. En U10 (benjamins de segon any) el triomf va ser per a l’Atlético de Madrid (3-1 al Valencia CF) mentre que en U11 (alevins de primer any) el títol va ser per al Villarreal CF (2-0 al Football Academy Atir). A la fase de grupos els groguet van ser primers amb un empat cedit, i van guanyar ja a la Fase d’Or els seus partits sempre pel mateix resultat (2-0). -Cerdanyola i Liverpool a quarts de final i semifinals). El Villarreal CF Sub-8 va perdre davant el Valencia CF a semifinals d’Or. El Valencia CF va ser el guanyador.

El Valencia CF va ser l’equip campió de la categoria U8 (MICFootball / David Subirana).

Sentir-se futbolistes i torneig paral·lel al de Setmana Santa a la Costa Brava

El MICFootball7 és un torneig internacional de futbol base en el qual els més petits comencen a sentir-se futbolistes. La filosofia del campionat pretén unir a les millors escoles amb altres equips procedents d’altres indrets del món, tal com passa amb el MICFootball, que es disputa per Setmana Santa a la Costa Brava i que enguany ha celebrat la 21a edició.

La internacionalització d’aquest torneig ha portat fins al MICFootball7 durant gairebé dues dècades a equips d’arreu del món com ara l’Olympique de Lió i el París Saint-Germain francesos, el SK Lierse belga, l’escola del RCD Espanyol a Algèria, el Liverpool anglès, el Wakatake japonès i el Stryx Sports i el Barcelona Elite Denver, procedents dels Estats Units.