Potència i il·lusió per al Villarreal amb Pedraza i Funes Muri

Dues de les cares noves del Villarreal 18-19 ja han tingut contacte amb l’afició. Alfonso Pedraza i Ramiro Funes Mori han estat presentats aquest migdia com a nous futbolistes del Submarí Groc en un acte que s’ha celebrat a la Tenda Oficial de la Plaça Major i que ha estat encapçalat pel vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza.

Alfonso Pedraza torna al Villarreal CF després de la seua cessió al Deportivo Alavés, mentre que Ramiro Funes Mori ha fitxat pel Submarí Groc procedent de l’Everton FC.

Alfonso Pedraza: «Tornar a aquest club és un privilegi»

L’extrem cordovès es va mostrar molt agraït i va assegurar que el seu objectiu serà seguir creixent com a futbolista per ajudar l’equip: «Vull seguir creixent. Treballant s’aconsegueixen els reptes que et proposes. Porte dos anys molt bons i el meu objectiu és aquest a nivell individual. Ara sóc un Pedraza més madur, tant a nivell personal com futbolístic. Me’n vaig anar sent un xiquet i sense jugar gairebé a Primera Divisió. A Segona vaig agafar experiència, a Anglaterra també vaig tindre una gran experiència i l’any passat vaig poder jugar molts minuts a Primera. Ara comence aquest nou repte amb la major il·lusió».

Per a Alfonso Pedraza, tornar al Villarreal CF era el seu major il·lusió: «Cada any que passa el Villarreal creix en tots els sentits. Estar en aquest club és un privilegi. Per a mi, el Villarreal és un número 1. La meua màxima il·lusió és que el Villarreal quedi el més amunt possible. Treballarem molt per a això. Cal posar-se objectius a curt termini i treballar dia a dia. Cada any que vam començar és per millorar l’anterior. La base de l’equip és tindre la pilota i estem treballant en això».

Funes Mori: «Vindre al Villarreal és un gran repte per a mi»

Per la seua banda, el central argentí Ramiro Funes Mori va destacar que vindre al Villarreal li va entusiasmar des del primer moment: «Vaig decidir vindre per l’estil de joc del Villarreal. És el meu mateix estil i he vist l’equip en els últims anys. Arribe amb molta il·lusió. Estic molt content per aquesta oportunitat. Espere fer una gran pretemporada i adaptar-me el més aviat possible al grup. Vindre és un gran repte per a mi. Espere poc a poc adaptar-me al club i a LaLiga».

Per Funes Mori és molt important que el vestidor li hagi rebut amb els braços oberts: «Els companys m’han rebut molt bé. La qualitat humana del vestidor és molt alta. A poc a poc vaig agafant confiança amb ells. Vaig parlar amb Musacchio perquè va estar sis anys ací. El primer que em va dir és que el vestidor hi havia molt bona gen «.

Finalment, Funes Mori va indicar que ho donarà tot al camp i que la competència serà bona per al grup: «Intentaré aportar sempre que em toque jugar. Treballaré amb humilitat i sacrifici pel bé de l’equip. Hi ha molt bons jugadors en la meua posició. Hi ha molta competència, però espere guanyar-me un lloc en l’onze».

lexus

No hay comentarios