Platges de Castelló: La millor pedrera de l'atletisme espanyol

A la Copa de Clubs Sub-16, celebrada ahir a Saragossa el Playas de Castellón es va alçar amb el títol en la categoria masculina i el amb el subcampionat en la categoria femenina. Amb aquest ja són tres els títols per equips en Campionats d'Espanya de clubs i 3 subcampionats, als quals cal afegir el títol europeu de cros en la categoria sub-20 masculina.

En aquesta copa sub-16 hi participaven els 8 millors clubs espanyols de les categories masculina i femenina. De les 10 edicions que té aquesta competició, en la categoria masculina el Playas ha vençut en 8 d'elles demostrant que té la millor promoció d'atletisme d'Espanya. En aquesta edició, disputava a Saragossa a nivell individual es van aconseguir 4 triomfs per mitjà del migfonsita Alex Saura en 600, dels saltadors Marc Recatarà en longitud, Marcos Cárdenas en salt amb perxa i Germán Rubio en salt d'alçada, tots ells amb marques personals. Van aportar els 7 punts del segon lloc Adolfo Fornás en 300, Llorenç Vidal en 1.000, Oscar Edo en triple, Marcos Lozano en llançament de pes i el relleu de 4 x 2 voltes integrat per Adolfo Fornás, Joan Batalla, Marc Recatarà i Alex Saura. L'equip va totalitzar 79 punts, pels 72 del Cova de Nerja i els 64 del València.

En la categoria femenina, algunes atletes van estar lluny de les seves marques i no es va poder aconseguir el títol, essent finalment segones, per darrere del Marathón madrileny que va obtenir 70 punts pels 66 del Playas i els 65 del Puentecillas de Palència. Es van aconseguir 2 triomfs individuals per mitjà de Carmen Ferrara en 60 tanques i Alejandra Ortega en llançament de pes. Aportó 7 punts amb el seu segon llocs Maria López en 1.000 i van ser terceres Laura Alegre en salt d'alçada i Maria Camañ en salt amb perxa.