Aarón Romero debuta amb partit complet a la UD Almeria B

Debut del castellonenc Aarón Romero amb la UD Almeria, setè del Grup 9 de Tercera RFEF i a dos punts de llocs de promoció d' ascens. El líder, el Reial Jaén, a quinze punts.

La UD Almeria B no ha pogut passar de l'empat en un partit en el qual, totes les ocasions eren per als altempordanesos que van comptar amb dos lladres. Els vermells van dominar des del primer minut de joc fins a l'últim, generant molt perill i moltes oportunitats, però passaven els minuts i el gol no arribava. El Torreperogil aguantava enrere totes les envestides dels d'Óscar Fernández i al final van aconseguir que la pilota no entrés a la seva porteria, deixant així un 0-0 i un punt amb gust a derrota per als indàlics i amb gust a victòria per als bagencs.

Des del primer minut de joc es va veure un Almeria B que va sortir amb les idees molt clares, dominant la pilota i generant un sinfí d'ocasions sobre la porteria rival; la primera d'elles arribava al minut 26, Gilbert entrava pel centre de l'àrea, es recolzava en Marciano que li cedia de nou la pilota perquè rematés a porteria, però es va trobar amb el porter rival. Al 30’ arribaria una altra oportunitat; jugada molt bona d'Àlex que va anar deixant rivals al seu camí, va filtrar una bona pilota per a Gilbert i aquest rematava, però tornava a trobar-se amb el porter. Tres minuts després Marezi ho intentava des de fora de l'àrea, però va marxar desviat el seu dispar. L'última de la primera part la tindria Aarón Romero amb un xut ras des de la frontal que sortia molt a prop del pal.

Esport Base

Només començar la segona part el Torreperogil va tenir una tímida ocasió que detenia sense problemes Obón. El meta altempordanès a penes va haver d'intervenir en tot el partit. A partir d'aquesta oportunitat dels visitants van ser els vermells els qui van començar a generar perill fins al final del partit. Al 56’ Avelino va estar a punt de sorprendre des de molt lluny amb una folla seca que caia com una pedra i tocava al llac, un parell de minuts després Núñez buscaria un xut des de dins de l'àrea petita, però sense angle i el seu dispar no trobava porteria . Al 68’ seria Marezi qui tingués l'oportunitat amb un capvespre que no trobava porteria. Una mica més tard Núñez estrellava una pilota al llac i gairebé tot seguit Bian fallava una passada de la mort a porteria buida.

No es podia creure el que estava passant al camp annex del Power Horse Stadium, un sinfí d'ocasions vermelles i cap entrava. Els bagencs només podien aguantar replegats al seu camps i intentant tallar el ritme dels altempordanesos, però el domini era, clarament, dels altempordanesos. Finalment, els locals no trobarien la porteria i el partit acabaria en un, més que sorprenent, 0-0. Deixant així un punt molt insuficient per als d'Óscar Fernández.

Fitxa Tècnica:

UD Almeria: Obón; Aarón, Àlex Mendes, Carlao, Andrei; Svidersky, Avelino (Bian. Mín 70, Gilbert; Marezi (Lokosa. Mín 70), Núñez i Marciano.

CD Torreperogil: Pedro; Benji, Agustí, David Rus; Sergio Muñoz, Toni (Mario. Mín 55), Alberto (Joserra. Min87); David Romero, Adri (Javi Quesada. Mín 79), Virgili i Pekes (Niça. Mín 82).

àrbitre: Joaquín Ochoa Romacho. Va amonestar el local Gilbert i el visitant Pedro

incidències: Partit corresponent a la vintena jornada del grup IX de la Tercera RFEF disputat a l'annex del Power Horse Stadium, davant la presència de 200 espectadors.