Brillant paper del Villarreal CF amb títol en Infantil a l'East Mallorca Cup

Gran paper dels equips aleví i infantil del Vila-real CF a la East Mallorca Cup.

A la categoria sub-13 es va proclamar campió del torneig després de superar a la final l'Atlètic de Madrid (0-2) i en sub-11 va caure en semifinals davant el RCD Espanyol (6-0)

Els equips aleví i infantil de primer any del Villarreal CF han participat aquests dies a l'East Mallorca Cup, el torneig internacional de futbol base que s'ha disputat del 27 al 31 de març a Mallorca, en sis seus. El torneig ha congregat 2.000 jugadors repartits en 90 equips de 17 països arribats de tot el món en les categories sub-11, sub-13 i sub-15.

Esport Base

L'equip infantil ha completat un torneig excepcional, superant la fase de grups amb autoritat i deixant a la cuneta equips de la talla de l'Inter de Milà i el FC Barcelona a quarts de final i semifinals respectivament. En la fase de grups, enquadrat en el Grup G, va finalitzar com a campió amb quatre victòries, 37 gols a favor i cap en contra, després de golejar la Juventus Academy Brasil (0-8), al FC Stade Payerne de Suïssa (16-0), al St Kevin's d'Irlanda (4-0) i al Penya Orient de Menorca (9-0). A quarts de final va superar l'Inter de Milà (0-2) i en semifinals, al FC Barcelona (1-0). A la gran final, els tants de Carlos Alós i Gael Palomar -elegit MVP de la categoria-, un en cada període, van donar el títol als 'groguets'. A més, el davanter Víctor Maestra va rebre el trofeu que l'acredita com a màxim golejador amb 8 dianes.

L'equip aleví va tenir un recorregut semblant al del seu germà gran en la competició tot i que amb desigual desenllaç. Enquadrat en el Grup D, va sumar els quinze punts possibles, amb 47 gols a favor i 0 en contra, gràcies als abultats triomfs davant la Penya Arrbal, l'Artà, l'Escolar -els tres de Mallorca-, l'Ararat Tallinn d'Estònia i la Juventus Academy Brasil. A quarts de final van doblegar el RCD Mallorca (3-1) però en semifinals davant el RCD Espanyol (6-0). Els blanencs, campions en les dues últimes edicions, van perdre a la final davant el Liverpool FC (3-7).