CF Nou Jove B: Gols són amors en el Grup II Segona Juvenil

El juvenil B del CF Nou Jove es va imposar el diumenge al CD Benicàssim A per 2-1. Ambdós conjunts arribaven al xoc havent guanyat els 4 primers partits de lliga al Grup II de Segona Juvenil, per la qual cosa es tractava d'una trobada entre dos equips que volien seguir al capdamunt de la taula. El CF Nou Jove B va prendre avantatge a la primera part i es va arribar al descans amb 2-0 per als locals. En el segon temps els rojiblancs van lluitar per aconseguir la igualada, però van ser els castellonencs els qui van poder sentenciar el partit en algun contraatac. El CD Benicasim A va aconseguir retallar distàncies en l'última jugada de la trobada passats els 4 minuts del temps afegit. L'àrbitre ni tan sols va permetre el sac de centre.

El CF Nou Jove B. és un equip proactiu que destaca per la seva capacitat golejadora. Actualment és colíder del grup 2 de Segona Regional juvenil amb 15 punts i una diferència de gols de +29 Amb els mateixos punts es troba el CF Les Palmes de Castelló, que compta amb un goal average de +30.