L'Atlètic de Madrid revalida títol a LaLiga Promises Internacional

ElAtlètic de Madrid va tornar a demostrar aquest diumenge que se li dona molt bé Orlando. El conjunt madrileny va conquerir el títol del VII Torneig Internacional LaLiga Promises d'Orlando després d'imposar-se al RCD Espanyol 3-1 en una preciosa final disputada a l'ESPN Wide World of Sports Centre. El Villarreal CF que, precisament, va guanyar els madrilenys en la fase de grups, va caure a quarts davant el Reial Betis.

El conjunt madrileny defensava el trofeu que va conquerir fa un any en aquesta mateixa seu després de vèncer a la final el Reial Madrid i va repetir victòria amb un partit molt seriós.

L'Espanyol va ser el que va tenir les primeres ocasions de gol del partit però l'Atlètic va ser el que va colpejar primer amb un gran gol d'Eric precisament en el dia del seu aniversari.

Esport Base

Després del descans el conjunt català va buscar la reacció i es va enfilar a dalt a la recerca del tant de l'empat que forcés la pròrroga, però l'Atlètic va fer un pas cap endavant, va pressionar molt amunt per posar en dificultats la sortida de pilota dels blanencs i va aconseguir la sentència molt a prop del final amb un nou tant d'Hugo, que ja havia estat l'heroi als quarts de final davant el FC Barcelona.

Aquest és el segon títol consecutiu de l'Atlètic a LaLiga Promises Internacional.

Consulta tots els resultats i la informació i vídeos sobre el torneig punxant aquí.